images/forsiden/topslider/Slider12.jpg

Englændertræffet i Løgumkloster - traditionen tro

IMG 7146Også JCD medlemmer fandt Englændertræffet i årIMG 6248Fredag aftens buffet anrettes af tjeneren på Central Hotel LøgumklosterTiden flyver og snart er det fjorten dage siden det traditionsrige Englændertræf i Løgumkloster løb af stablen. Tilslutningen i år på linje med tidligere år, men grundet et stort byfornyelsesprojekt, var pladsen lidt indskrænket i år - især for boder og butikker, imens bilerne stort set havde den sædvanlige plads at boltre sig på. Vejret var køligt, og et par enkelte lette byger bevirkede, at vi også fik set OTSerne med kludene oppe.

Trods en hårdt booket veteranweekend på landsplan havde flere medlemmer af JCD også fundet vej til Løgumkloster. Bl.a. afvikledes i samme week-end Timewinder på Sjælland, ligesom andre arrangementer løb af stablen i Jylland.

På den baggrund er arrangørerne af Englændertræffet godt tilfredse med tilslutningen, og englænderfolket så ud til at nyde dagen fuldt ud i hinandens selskab. Lidt op ad formiddagen dukkede en Rolls Royce op. Den var nu hjemmehørende i Sønderjylland, men har oprindelig tjent som diplomatbil for den engelske ambassade i Danmark, så den fremstod nærmest som ny og har kun kørt lidt mere end 30.000 km.

Vauxhall og Bedford klubberne var i år til stede med omkring 20 biler, som gav et helt særligt islæt på dette års Englændertræf.

IMG 6263Denne tidligere ambassadebil dukkede op til EnglændertræffetDer har i år været flere henvendelser fra udlandet omkring træffet, og arrangørgruppen vil på den baggrund søge at udvide træffet næste år ved at markedsføre det i direkte henvendelser til klubber i nabolandene. Under alle omstændigheder glæder man sig i Løgumkloster til næste år at kunne byde gæsterne ved Englændertræffet velkommen i nyrenoverede omgivelser, men med den gode gamle, hyggelige Markedsplads fuldt intakt.

Venlig hilsen
Anton Schulz

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill