Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Du skal være medlem af Jaguar Club of Denmark og logget ind for at se nyhederne.

Classic Sport Car – værkstedsmøde 15. januar

 

Classic S C

Årtiets første garagemøde i Region Fyn blev et tilløbsstykke noget udover det sædvanlige, så en mørk og regnfuld hverdagsaften i januar mønstrede ikke mindre end 47 klubmedlemmer op ved Classic Sport Car’s værksted i Odense, for at se og høre om hvad Ernst og Rasmus gik og lavede for tiden.

'Classic Sport Triumph TR5

I den imponerende værkstedshal var der disket op med en række forskellige lækre biler, der er de få forundt at eje. Således holdt der en håndfuld Ferrari ‘er, en Lamborghini, en Porsche, en smuk Mercedes, en sjælden Lancia samt andre mere eller mindre køreklare biler. På ”Jaguar fronten” var der en E-Type, der skulle samles lidt mere før den ville være køreklar samt en flot XK8’er.

Classic sport Jag E

Herudover var der forskellige motorer stillet frem, så alt i alt var der noget for enhver smag at betragte – På den måde, at det var en tilfredsstillelse af individuelle drømme og ikke så meget en tilfredsstillelse af individuelle bankbøger…

Classic Motor

Udover at de forskellige biler og motorer blev behørigt beundret og diskuteret, således fornemmede man også en del udveksling medlemmerne imellem af erfaringer, planer samt udfordringer med at få egne Jaguar modeller gjort klar til 2020-sæsonnen.

Classic Sport Triumph TR5

Ernest og Rasmus havde gjort klar med et let traktement, og besvarede derefter villigt spørgsmål fra medlemmerne omkring de udstillede biler og motorer, samt spørgsmål omkring individuelle udfordringer vedrørende sæson-klargøring af de kære Katte.

Classic sport under Ferrai

Tak til Ernst og Rasmus for nogle dejlige timer sammen på en ellers kedelig og regnfuld hverdagsaften i januar.

Tekst og foto Michael Sandberg

Jul i det gamle Jægerhus.

Jægerhuset1

Jaguarflaget vejrer ved indgangen til bordets glæder og fristelser

Endnu en gang klarede Jægerhuset at lægge hus til Jaguarklubbens årlige julefrokost på Sjælland.
39 sultne og tørstige sjæle havde lagt vejen forbi denne udmærkede udgave af byens mange lokkende oaser.
Men det var ikke kun disse basale behov der blev dækket.
Udover en masse snak fra regionsrådsformanden blev også de intellektuelle behov, til en hvis grad, måske ikke dækket så i det mindste udfordret.
Den traditionelle og urimelig spændende "Gæt 13 Rigtige" var forsøgt at dække et så bredt område som muligt. F.eks skulle man finde ud af om "Sprattus Sprattus" er finsk for en dobbeltvirkende fjeder eller en fisk.

Billede2

Intellektet blev voldsomt udfordret under dette års vanvittig spændende "Gæt 13 Rigtige"

Lykkens Gudinde anno 2019 blev henrivende Charlotte som, trods indlagte udfordringer, med sikker hånd trak de 3 lykkelige vindere. Hvad der var af spændende sager i præmierne kan du opleve ved at deltage i næste års julefrokost.

billede1

Regionsrådsformanden i en sjælden situation: siddende og uden at sige noget.... - bag ved ses de 3 flotte præmier

Julefrokosten kan betragtes som en smuk og værdig afslutning på et dejlig år i klubben. En meget smuk, værdig, og overraskende for arrangørerne, afslutning på dette års julefrokost, blev da Helen omdelte hjemmestrikkede snemænd til alle.
En kæmpe tak til Helen for snemændene og til Helens mand, Mikael, for de mange timers afsavn.

Nisser

Der er blevet nørklet en hel del med pindene for at strikke snemænd til alle deltager.

Endelig en tak til alle de tålmodige medlemmer som fandt sig i løjerne.

Tekst og foto: Ulrik Christensen og Søren Post

Julemiddag i region Fyn

Der var lagt op til en hyggelig aften med 31 tilmeldte. Nogle mødte en time før aftalt, men deres humør var i top. Hele selskabet blev budt velkommen med et lille glas, og straks var der gang i snakken. Snart meldte sulten sig og man fandt en plads ved bordene. Der var i invitationen lovet, at der var ”valuta for pengene” og det må man sige der var. Dejlig mad blev serveret af et dygtigt personale, som hele aften gjorde deres til, at det blev en rigtig hyggelig aften.

Julefrokost 1 2019

Der blev ikke serveret risalamande med mandel, så for at få ”mandelgaven” skulle der løses en billedgåde. Opgaven var sværere end forventet. En af deltagerne forslog, at det ville være nemmere, hvis vi fremskaffede en E-type i stumper, så den bare skulle samles.
Klubbens formand, Carsten Rojh, var taget den lange tur fra Charlottenlund til Fyn for at være sammen med os, og tak for det! Formanden var god til at løse billedgåderne, så god, så han mente han havde 15 af 21 rigtige, men ved fintællingen viste det sig, at der kun var 13, så den store 1. præmie- pakke blev straks byttet til en mindre!

Julefrokost 3 2019


Tak for en hyggelig aften, tak for et godt år hvor der har været god opbakning til regionens arrangementer. På gensyn i 2020. Husk at tjekke aktivitetskalenderen her på hjemmesiden, vi glæder os til gensyn!

 

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill