Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Du skal være medlem af Jaguar Club of Denmark og logget ind for at se nyhederne.

Havnemøde i blæst, regn og valg til EP

Havnemøde

En lille håndfuld Jaguarer skutter sig på havnen i Vedbæk. Det var som om havnen ikke kunne beslutte sig hvor vandet skulle være. I havnebassinet eller overalt.

At det var sommer, sol og søndag kom ikke til at passe helt. Kun at det var søndag.
Og det var hyggeligere at sidde indendørs og følge med i en endeløs stemmeoptællingen til Europa Parlamentet har sikkert også passet. Men det skulle prøves. Og måske vender vi tilbage med et havnebesøg på en søndag igen.
Trods udeblivelsen af sol og sommer så hyggede de fremmødte sig. Den på alt tænkende arrangør havde arrangeret en passende varm kop kaffe. Og da varmen fra kaffen havde bredt sig, blev den traditionelle is-spisning indledt ved havnens ishus. Her kunne vi endda sidde ned under tag.
Tekst og billeder: Søren Post

Havnemøde i Juelsminde

Juelsminde1

Havnemøde i Juelsminde, med deltagere fra Midt, Syd og Fyn blev en stor success. Der kom 14 biler af fineste slags, og mange forskellige typer og årgange. Vejret var med os, med 20 grader og strålende sol. Snakken gik lystigt til kaffe og kage. Det var dejligt, at se både gamle kendinge og nye medlemmer. Specielt stor opmærksomhed fik Ernest's nyrestaurerede SS'er. 10 deltagere afsluttede med at indtage en dejlig fiskemiddag på havnens fiskebistro. Stor tak til alle jer der kom og gjorde det til en hyggelig dag.

Juelsminde2

Region Syd's forårstur til Stauning.

Vi blev totalt 6 biler og 14 deltagere, da en bil desværre måtte vende om pga problemer. Turen startede i regn fra Vejle, men solen tittede frem da vi ankom til Danmarks Flymuseum i Stauning.

Stauning

Vi gik på egen håndrundt og så på de 50 forskellige civile og militære fly og helikoptere. Der er rigtig meget flyhistorie samlet på museet, og kvaliteten på restaureringsarbejdet er af meget høj kvalitet. Efter et par timer på museet, gik turen videre til Stauning Whisky, via en snup tur forbi idylliske Stauning havn.

Stauning havn

På Whisky destilleriet blev vi taget imod af Maja, som var vores guide for dagen. Vores medbragte frokost blev indtaget

mens Maja fortalte om destilleriets historie. Det startede i 2005 af 9 venner, der lagde planer om at lave 200 L whisky

til eget forbrug. Det nye destilleriet som stod færdig i 2018, har kapacitet til 900 000 Liter...….

 

 Stauning deltagere

Der blev smagt på 3 forskellige whisky'er, og bagefter blev der rigelig anledning til at handle med hjem.

Stauning Henrik

Der er andre som også har besøgt stedet!

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill