Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Porsche og Jaguar på Brandts Klædefabrik

Brandts4

10 Jaguarer og 8 Porscher mødtes på pladsen foran amfiscenen på Brandts. Lige midt i byens centrum, hvor der tit holdes store koncerter. Denne aften var der kun musik fra de dejlige motorer, men en lyd mange nød, som var det de skønneste toner fra en cello! 

Der er et naturligt flow af mennesker hen over pladsen som selvfølgelig kastede beundrende blikke på de mange herligheder fra Tyskland og England. Når Jaguarerne rullede ind på pladsen, var det med en vis adstadighed og blot en summen fra motoren, hvorimod Porscherne tydeligt lod sig høre! Sikkert fordi de har motoren liggende i bagagerummet!

Brandts1

En hyggelig aften, hvor der blev snakket og lyttet til hinandens fortællinger om renovering, specielle modeller, detaljer i motorrummet og andre oplevelser med køretøjerne.

Mange chauffører lod sig friste af et måltid mad på en af de restauranter der ligger ud til pladsen. Her kunne middagen indtages, samtidig med at man kunne nyde synet af bilerne.

Der bliver helt sikkert lignende fællesmøder i fremtiden.

Charlottenlund Travbane 2018

Charlottenlund1

Et lille udvalg af knurrende katte. Vi forsøger hvert år at parkerer samlet. Som det ses her lykkes det ikke altid lige godt. Der var flere katte ude på den store runde kattebakke.

Jaguarklubben var, traditionen tro, med da dette års Charlottenlund Travbane Autojumble løb af stablen. Et forrygende arrangement hvor biler fra mange lande og årtier mødes. Et fælles træk for alle mærker er at de er nemmere, end moderne biler, at skelne fra hinanden og at deres ejere brænder for deres køretøjer. De kender typisk hver en bolt og møtrik. Hertil kommer at ejerne kan snakke meget længe og detaljeret om deres bils fortræffeligheder og hvilke kampe der er kæmpet med genstridig mekanik og ikke mindst hvordan de fandt frem til den originale hattehylde i et mørkt og glemt hjørne af bilens hjemland. Man skal have god tid hvis man vover sig ud i at spørge om noget.

We have a winner.

Charlottenlund2

Ok – en 2.plads. Men det er da også flot.

Den stolte vinder poserer her – i al hemmelighed – ved siden af sit køretøj som vandt en flot anden plads.
På Charlottenlund Travbane kåres hvert år de flotteste biler. Der måles på stand, originalitet, historie og sikkert flere andre udmærkede målepunkter som min bil aldrig kommer i nærheden.
Og dette år var da heller undtagelse. 
Vores medlem blev en klædeligt overasket over at skulle på podiet og delte også gavmildt ud af præmien.
Hvem der vandt må du se i næste udgave a Jaguaria. 

Redaktionen ved godt at spændingen er nærmest både urimelig og ulidelig, men hold ud.

Tak til DVK og vejrguderne.
Vi ses igen.
Søren Post

TimeWinder 2018 - 3 fantastiske dage.

TimeWinder1
Bagsiden af medaljen kunne man sige – Jaguarstanden set fra bagsiden. På den anden side af teltene ligger resten af TimeWinder træffet. Jaguarstanden var fyldt til bristepunktet i år.

TimeWinder, som normalt kun vil se mekanik fra 1875 til og med 1975, havde løsnet jernnæven en lille smule og tillod at vi kunne fejre XJ modellens 50 årige jubilæum uden at skele til dåbsattesten på de smukke biler.

XJ modellem var smukt repræsenteret helt fra Nikolajs serie 1 fra 1971 og frem til Ulriks smukke og på alle måder imponerende XJR 2007. Et imponerende spænd på 36 år af samme model. En model som stadig produceres.

TimeWinder blev mange gange bedre besøgt i år end sidste år. Om det var det gode vejr eller jubilæet lader vi stå hen i det uvisse. Mange mennesker kom forbi standen og fik en sludder, en kop kaffe og et måbende kig ned i de forskellige og tæt pakkede motorrum, som i dagens anledning stod til offentlig skue.

TimeWinder2Jaguarstanden kunne byde på ikke mindre end 5 E-typer i år. Her ses et par stykker som klædeligt knejser for de forbipasserende og en enkelt som snupper sig en morfar i skyggen.

Rækken af XJ modeller varierede fra dag til dag, kun afhængigt af deltagernes mulighed for at stikke af fra de hjemlige sysler som jo aldrig stopper. Men alle dage var der en flot stribe af smukke Jaguarer. Faktisk har vi i år slået rekord: 19 biler på standen. Tak til alle der kiggede forbi.

TimeWinder3

 

 

 

 

 

'