Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Sommerbørn i Odense Sogn

Skovsøen1
Endnu en gang fik vi samlet så mange biler, at vi kunne transportere både børn og deres forældre fra Skovsøen til Munkebjerg Kirke. 23 biler mødte op, men en enkelt trillede hjem igen, da den desværre var i overskud.
En overgang så det ud til, at der ville mangle biler, men så skete der pludselig noget. Vores medlem Thomas Bjerre havde fået fat i nogle fra MX5 klubben, samt en Mercedes og en Lamborghini. Foruden dem med nummerplader, var der også en BMW – racer som stod til beskuelse.
Børnene fik, efter lidt forvirring, valgt den bil de ville køre i, og så gik turen, ad omveje, til Munkebjerg Kirke. Her blev børnene sat af, og så kørte de fleste chauffører tilbage til Skovsøen, hvor Thomas Bjerre var klar med et dejligt glas boblevand og lidt snacks.
Skovsøen2
 
Helt igennem et godt arrangement, som gav lidt bilsnak på tværs af alle mærkerne og årgange. Der skal lyde en stor tak til alle som mødte op, og gav børnene og deres forældre en uforglemmelig oplevelse.
Badges2018
 

Picnic i Dyrehaven med vennerne.

Dyrehaven
Med Jaguarklubbens ”klubhus” i baggrunden ses her et udsnit af vores picnic med gæster. Vi havde vovet at inviterer Volvo- og Austin Hayleyklubben med i det grønne.  
 
Mon ikke Frederik d.3 ville have klappet og hoppet af fryd, så pudderet fra hans paryk ville støve, hvis han havde kunne se den lange linje af smukke biler som foran hans sommer residens.
Jaguar, Volvo, Austin Hayley og et par smuttere – man jo kan ikke reserverer plads – stod side om side i en smuk lang linje. 
Solen er på vej hjem i seng. Har man lidt tilbage af sin barndoms fantasi kan man forestille sig Lucky Luke ride langsomt mod solnedgangen. 
Tak til de fremmødte, Frederik d.2 og for mad.
Det var en dejlig aften.
Søren Post'
Dyrehaven aften

Garagemøde i Tolne hos Anni og Jens Studsholt

Garage

5 åbne biler + 2 motorcykler var det der stod og gemte sig i garagen! Efter at have studeret køretøjerne og "staldene" var besigtiget, var der rundvisning i deres nyopførte hus, som har en praftfuld udsigt over en dal i Tolne skov. Her blev Anni´s fine tag-selv bord nydt! Tak for en hyggelig aften.

Terrasse