Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Værkstedsbesøg hos Poul Erik, Skamby

Poul Erik okt.18
 
Hen imod 20 fynske medlemmer havde fundet vej til Poul Erik Christensens værksted i Skamby på Nordfyn på en rigtig flot sensommeronsdag. Der var ikke sat en fast dagsorden for denne teknikaften, men det faldt naturligt at starte ud med at få Carsten Pedersen til at fortælle, hvad der havde forhindret ham og Jette i at gennemføre Fyns Efterårstur i deres røde E-type for nogle uger siden.
 
Carsten motorrum
Carsten i motorrummet for at finde fejlen.
 
Det var en defekt kondensator, der havde fået platinerne til at brænde af, og så havde Poul Erik fået et godt udgangspunkt for omkring halvanden times rundrejse i teknikkens verden, kun afbrudt af en kaffepause og spørgmål fra deltagerne.
Poul Erik værksted
Værkstedet fyldt med biler til vinteropbevaring og klargøring til foråret 2019
 
Det var en hyggelig aften med masser af snak medlemmerne imellem til kaffen og såmænd også både før og efter teknik-gennemgangen.
Poul Erik aften
Tak for en god aften!
Tekst: Leo Jensen
Foto: Jørgen Findsen & Leo Jensen
 

Bilmesse & brugtmarked

Fredericia bilmesse
Fra Lørdag, 20 Oktober 2018  kl. 10:00 - til Søndag, 21 Oktober 2018 kl. 16:00
Bemærk datoerne, der har tidligere været skrevet, at det var ugen efter.
 
 
 
 
 

Bilmesse

Fredericia2017

Kig forbi! Vi glæder os til dit besøg. 

Årets sidste "havnemøde" på Café Jorden Rundt

Årets bedste ishus blev kåret. Læs videre og se hvilket.
Havnemøde
Et lille udsnit af deltagerne i sæsonens sidste Havnebesøg. Linda og Ulrik kom i deres smukke og pompøse (pomp-øse…?) XJ8 LWB fra 2007.
Et imponerende køretøj. Flemming Bo nupper sig en lille morfar – klokken er vist også mange. Det er Jill som sidder og putter sig til venstre i billede.
 
Her på kanten til de lange hyggelige vinteraftener ved kaminens knitrende ild eller omgivet af garagen trygge arsenal af værktøj og nys indkøbte reservedele samledes et mindre pænt selskab til udendørs dækspark i det begyndende tusmørke og indendørs hygge i den lune café.
Sommeren over har vi besøgt en stribe havne. Og lad os bare blive enige om at vi har udvidet begrebet Havn betydeligt. I løbet af sommeren har vi besøgt:
 
1) Toldboden – København Havn.
2) Sørup Is & Kaffehus ved Esrum Sø
3) Hornbæk Havn
4) Snekkersten Havn
 
Da lykkens Gudinden i skikkelse af Marianne nøje og upartisk havde talt stemmesedlerne op var udfaldet klart.
Vinderen blev Sørup Is & Kaffestue. 
Sørup Is & Kaffestue rullet den røde løber ud, sat flag og var begyndt at spærre parkeringspladser til medlemmernes smukke biler. Hertil havde de bagt 2 slags lækker kage og ishuset havde Hansen Is på menukortet. Kan man ønske sig mere.
Da man ikke troede at det kunne blive festligere halede arrangøren endnu en præmie op af posen. Den skulle gå til Årets Hyggeligste Havnebesøg. Alle holdt vejret indtil det viste sig at arrangøren énstemmigt havde bestemt at Hornbækbesøget var det hyggeligste besøg i år. Tak til Mia og Jan for at forberede dette dejlige besøg.
Og tak til det tålmodige personale på cafeen, Linje 14 for at have vendt rundt netop her og til arkitekt Helge Møller for at have opført bygningen til Jaguarklubbens medlemmer allerede i 1939.
 Sporvogn
Her ses Linje 14 ved sin vendeplads i Charlottenlund. Herfra drog atter igennem byens forrykte mylder. 
 
Vi ses til en lang stribe af havnebesøg i 2019. 
Og husk: alle er altid velkommen til alle arrangementer. Også selv om Jaggen skulle hvile sig i garagen.
Søren Post

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill