Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Fly-in og bil show igen i år
Lørdag, 27 April 2024, 10:00

Fly og biler


Jaguarklubben er i samarbejde med Volvo P1800 og Ringsted flyveplads igen i år arrangører af Fly-in og bil show. Ringsted har en af Sjællands største flyvepladser hvor også ambulancehelikopteren har hjemsted. På dagen vil der være en del flytrafik så der er god lejlighed til på på nært hold at følge med når de starter og lander.
Der kommer fly fra de danske og svenske flyveklubber. Alt fra gamle veteranfly til det sidste nye i kulfiberteknologi kommer. En flyveskole lægger vejen forbi, der har speciale i kunstflyvning. Drømmer man om at prøve at lave et loop eller trække negativ G så er det Lenair man skal have en sludder med.
Hangarerne vil blive åbnet og der er mulighed for at kigge ind og røre ved flyene. Flybyggerne viser deres projekter frem så man kan få indsigt i hvor mange timer der skal til fra man går i gang og til det er flyvedygtigt.
På pladsen foran flyvepladsen marcheres Jaguarer og Volvo P1800 op og der er mulighed for at checke dem ud, få en sludder med ejerne og måske drømme lidt om en bil mere.
Entréen er gratis, men kommer du i Jaguar eller Volvo P1800 så send en mail til Thomas så sørger vi for at der er plads på parkeringen.

Hvornår: Lørdag d. 27 April kl. 10.00

Hvor: Ringsted Flyveplads, Haslevvej 58, 4100 Ringsted

Tilmelding: til Thomas Olsgaard på mail:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Pris: Gratis entre, men forplejning er for egen regning.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.