Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
JCD besøger Danmarks Fugle ZOO
Søndag, 10 April 2022, 12:30

Fuglezoo

Det er jo velkendt, at kombinationen af fugle og katte ikke altid er helt optimalt… Men nu er der chancen for at kombinere de to elementer på smukkeste vis.

Danmarks Fugle Zoo slår dørene op for medlemmerne og giver en guidet tur rundt blandt de smukke fugle, der naturligvis er i bur, og vi får et indblik i, hvordan man håndterer en bred vifte af forskellige fugle

Danmarks Fugle Zoo, er fynsk bondegårdsidyl når det er skønnest! I den 6 ha. store fuglezoo er der anlagt et 2 km handicapvenligt stisystem, i det meget skønne kuperede terræn. 

?Fuglezoo

På denne rundtur kan man opleve omkring 800 fugle - 150 arter - fra hele verden, godt indpasset i den ægte fynske natur, mellem gamle træer, buske og blomster. Af fugle kan der blandt andet opleves: storke, strudse, papegøjer, traner, ibis, svømmefugle, latterfugle, tropefugle og ugler. 

Fuglezoo pap

Inden besøget kører vi en dejlig tur i det fynske landskab, så vores smukke biler kan få rystet vinterstøvet af sig, og vise sig frem i det – forhåbentlige – smukke forårsvejr.

Hvor: Store Landevej 77 (Stor rasteplads på rute 161 mellem Ejby og Aarup), 5592 Ejby

Hvornår: Søndag 10. april 2022 kl. 12.30

Pris: 150 dkk/deltager (Inkl. rundvisning, kaffe og kage.)

Bindende tilmelding til Michael Sandberg, mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
Senest: 5. April 2022

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.