Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Besøg hos Remark
Onsdag, 26 August 2020, 18:00

Remark

Når parkeringspladsen er fyldt op med Jaguarer og rare mennesker findes der næppe noget mere idyllisk. Man bemærker måske at en bil af amerikansk oprindelse har sneget sig ind mellem de store katte – dette vidner kun om rummeligheden i Jaguarklubben.

Coronaen havde ellers gjort hvad den kunne for at vi ikke kunne besøge familien Remarks smukke bolig.
Men den gunstige udvikling – eller skal vi sige – afvikling – af Corona smitten har gjort at vi igen kan rulle ind på pladsen foran garagen, fylde indkørslen til bristepunktet og fylde lidt godt i vores maver.

Sidste år fik Nina, ved en række tilfældige tilfældigheder, en ældre Citroën kassebil indrettet som et gourmet køkken, til at serverer de lækreste sager til klubbens medlemmer. Det var en stor succes.

Remark b
Det rullende foderbræt var en stor succes og velbesøgt. Du kender måske bilmodellen fra utallige Olsenbanden film. Den blev også brugt af Politiet og kaldt for Salatfadet. Meget passende til dagen opgave.

Om denne succes bliver gentaget eller om Nina igen har været kreativ må du finde ud af ved at kigge forbi.

I skrivende stund må vi samles mellem 30 og 50 personer. Vi lægger os på den sikre side og maksimum antal deltager er derfor 30 medlemmer. Skulle Mette finde på at lette jerngrebet gør vi det også.
Først til mølle.

Hvornår: Onsdag d.26 august kl.18. BEMÆRK nyt tidspunkt
Hvor: Rungsted Strandvej 316, 2970 Hørsholm
Tilmelding: Senest d. 21 august til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi ses

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill