Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Julefrokost på Sjælland
Søndag, 25 November 2018, 13:00
Julefrokost i Jaguarklubben
Traditionen tro holder vi julefrokost i Jaguarklubben igen i år. 
Søndag den 25. november kl 13 åbner Jægerhuset i Holte dørene til deres hyggelige stuer for Jaguarfolket. Alle er velkommen og tilmelding sker på Jaguarklubbens hjemmeside eller e-mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Jægerhuset har skiftet både køkkenpersonale og tjenerstab for at løfte servicen og har lovet at tage godt i mod os. Menuen har vi endnu ikke fastlagt, men det bliver enten en lækker platte eller en overvældende buffet med lidt for enhver smag. Udover en hyggelig snak om biler, bedrifter og meget mere skal vi også have gættet de rigtige svar på vores vanvittig spændende julequiz.  Regionsrådet har lovet at lægge hovederne i blød.
Med lidt held og godt vejr bliver der måske mulighed for at se et par åbne vogne på trods af årstiden.  Åben eller lukket vogn, ny som gammel så ser vi frem til at se jer til årets julefrokost
Hvor: Jægerhuset, Dronninggårds Alle 126, 2840 Holte
Hvornår: Søndag d.25 november kl.13
Pris: Ligger ikke helt fast endnu men regn med små 300,- / næse. Hertil drikkevare. 
Glaskugler

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill