images/forsiden/topslider/Slider12.jpg

Efterårets Brugtbilsmesse i Fredericia - Velbesøgt og populær som altid

Fredericia 2023 a

Klubbens faste stand var igen på plads ved åbningen af efterårets Brugtbilsmesse i Fredericia og denne gang med en smuk mørkeblå XF Sportbrake fra 2014 med lys interiør, og en XK'er fra 2007 i en nærmest perfekt farvekombination med beige interiør og frost-blå exteriør. Det absolutte "trækplaster" denne gang var en ekstremt smukt restaureret E-Type fra 1963 i "Gun-Metal" metallakeret version. Restaureringen var foretaget i England efter alle faste principper i "Eagle"-programmet, og i stort set alle 15 åbningstimer henover de to dage var der besøgende rundt om denne bil for at beundre/vurdere/anerkende det fantastiske restaureringsarbejde, som denne bil har været genstand for de senere år frem mod levering ved den stolte ejer i sommers.

I tilgift til de 3 smukke biler på standen var der igen mulighed for at betragte ved selvsyn, hvordan stempler i en 6 liters V12-motorblok kører op og ned, når man påvirker samme med håndkraft. Besøgende i alle aldre benyttede derfor også denne mulighed i de mest travle perioder, hvor der for alvor var trængsel omkring Eagle'n. 

Fredericia 2023 b

Mange af JCD's medlemmer lagde vejen forbi standen for en kop kaffe og en snak, og dertil lykkedes det også at erhverve en lille flok nye medlemmer.

Et andet af JCD's medlemmer havde samtidig sat sin egen XK8'er (Convertible) til salg på en stand ved siden af Klubbens, og det lykkedes faktisk at få denne solgt i de sidste timer af åbningstiden søndag eftermiddag.

Så alt i alt en stor succes med mange besøgende på standen og en masse gode muligheder for hyggelige samtaler omkring hvordan de smukke biler holdes kørende på de danske veje.

Planlægningen henimod næste Brugtbilsmesse (23-24 Marts 2024) er allerede gået i gang, og med forbehold for forskellige detaljer, der lige skal på plads først, så forventes det at der til den tid er en lille overraskelse eller to på standen også. Vel mødt til foråret i Fredericia.

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.