Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Julefrokost Jylland Midt

 Jyll Midt Julefrokost 17a

Så blev den årlige julefrokost på Svostrup Kro, afholdt, her d. 1.søndag iadvent. 
Vejret kunne ikke skræmme folk fra at komme, kun en punktering var nær ved.Og man kom langvejs fra, Lemvig i nord, Ebeltoft i øst, og sandelig om ikke formanden kom helt fra Charlottenlund, for lige at se, hvordan man fejrer julen i Jylland Midt.
I år ville vi så lige gå sjællænderne i bedene, og prøve folk af med 13 -rigtige. Det gik ganske fornøjeligt for sig, med mange både rigtige og forkerte svar.Vinder blev Liselotte, med syv rigtige, så måske vi skal gå efter gruppearbejde næste år? Dagens idegrundlag er jo ikke kun at vinde, heller ikke i pakkespillet!, men at få nogle fornøjelige timer sammen, og det fik vi. Alt i alt en hyggelig dag i julens tegn, med god atmosfære, i det lave roehus, livlig snak ved bordene og så lige julemaden, ikke at forglemme.
Ved 16 tiden var vi færdige, en god oplevelse rigere, og man kunne i god og orden ønske hinanden Glædelig Jul og Godt Nytår - som også gælder læserne.

Jyll Midt Julefrokost 17b

Er der plads i garagen?

Er der plads til endnu en dejlig bil i garagen? Nu er der igen en rigtig Jaguar til salg! Klik på billedet og læs mere.

54 Jaguar D Type num12 DV 09 MH 08 800

Julefrokost i Jægerhuset

Tekst & foto: Thomas Olsgaard

Godtfolk trodsede regn og kulde og kom igen i år til region Sjællands Julefrokost i Det Gamle Jægerhus i Holte.
Et par kom i nyere Jaguarer og fik naturligvis de bedste parkeringspladser. Af gode grunde blev de åbne vogne hjemme i garagen og vi konstaterede at sæsonen for de ældre biler er ved at være slut for i år.

Julefrokost kopiInden døre gik snakken livligt om alt fra bilprojekter til kommunalvalget. Og når sandheden skal frem så var bilerne langt mere interessante end valget. Bordpynten bestående af udvalget reservedele vidnede også om fælles interesser for bilerne. Og ikke alt var lige let at gætte hvor det hørte til.

Svarene på den urimelige svære quiz bliver oplyst. Den glade vinder blev Marianne Rurhskov med 11 rigtige.

Læs mere ...