Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Biler og medlemmer til arrangementerDer skal også bruges forskellige Jaguarmodeller til udstilling og hjælpere på standen i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix 2017, 5. og 6. august. Som udstiller får man gratis adgang til CHGP hele weekenden. Tilmelding til Carsten Rojh på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

JCD er også i år med på Egeskov Classic Days. d. 19. og 20. august. Vi stiller klubbens telt op, så gør opmærksom på at du holder på Jaguarklubbens stand, når du tilmelder dig på Egeskov www.egeskov.dk evt. spørgsmål til Jørgen Findsen på 20419589 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Arrangementer

Der afholdes jævnligt klubmøder i de seks regioner. Disse klubmøder kan være værkstedsbesøg, besøg hos firmaer eller hos medlemmer. Alle regionsarrangementer er åbne for alle klubbens medlemmer, uanset hvilken region der arrangerer. Det samme gælder også uanset hvilken Jaguarmodel man har - eller ikke har.

Har du en ide til et arrangement, eller har lyst til at stille hus og hjem til rådighed for et klubarrangement, kan du rette henvendelse til Jaguar Club of Denmark's Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"