Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
MG Klubbens orienteringsløb - natløb
Lørdag, 14 Oktober 2017, 19:00

Prøv noget nyt, deltag i MG klubbens orienteringsløb

Gennem samarbejdet for englænderklubber har du mulighed for at deltage i MG klubbens orienteringsløb. Det er sjovt og udfordrende, og foregår i fornuftigt tempo. Gennemsnitshastigheden er 30km/time, så der er god tid til at køre forkert, og alligevel nå i mål inden tidsgrænsen.

Løbene afvikles stort set som DASU Classic efter tulipaner. Inden start gives der grundig instruktion. Medbring skriveunderlag, blyant, ur og gerne en elektronisk navigator med triptæller. Alle afstande opgives i både km og miles.

Hvis det ikke er noget for din normale co-driver, så inviter en ven, søn, datter eller et stort barnebarn med. Det er ikke svært og giver jer en ny fælles oplevelse. Husk, deltagelse er gratis!

Natløb lørdag d 14. oktober
Alle kan deltage i et nat-orienteringsløb. Regler og rutiner er de samme som ved et løb i dagslys, og har du ikke prøvet det før, får du selvfølgelig instruktion inden start. Af udstyr kræves kun et skriveunderlag, blyant og lommelygte.
Vi mødes kl. 19.00, ved sportspladsen på Borgmester Sortsøs Alle, 2600 Glostrup. Det er i Ejby Sommerby.
Tilmelding er ikke nødvendig, men send gerne et mail til Carsten om du deltager på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. af hensyn til tryk af rute bøger mv. Løbet forventes afsluttet kl. 23.00 i Glostrupområdet.
På gensyn
MG klubben

Sted Startsted MG Klubbens Natløb
Borgmester Sotsøs Allé
Glostrup
2600
Danmark

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"