Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
En aften med læderet i centrum
Onsdag, 31 Januar 2024, 19:00

Læderstue


I januar vil firmaet Den Danske Stol, Viborg, komme til Hinnerup, hvor de vil vise og fortælle hvad de kan gøre for læderinteriøret i klassiske biler. Der, næsten på tærsklen til foråret, må det lige være noget for os her i JCD, for der er jo altid noget læder der lige kan tåle en venlig hånd, og dermed være klart til sæson 2024.
Den Danske Stol er eksperter i pleje og restaurering af læder, og er dedikerede til at forlænge levetiden og bevaringen af skønheden i alle typer læderprodukter. Uanset om det er møbler, tasker eller klassiske biler, har læder potentiale til at vare i årtier, med den rette pleje. Hvis læderet viser tegn på slid, ridser eller misfarvninger, er de specialister i at genoprette dets oprindelige udseende gennem indfarvning og restaurering. Deres mål er at bevare det originale læder i klassiske biler, når det er muligt.
Til klubaftenen kommer Christian og Thorbjørn for at vise og fortælle om og hvad de kan ift. vores bilers læderinteriør. De vil demonstrere rensning og pleje af læderet, og ligeledes vise hvorledes man kan indfarve læderet på bl.a. et rat og et sæde. En af styrkerne er bevaring af læderets smidighed på trods af indfarvningen.

Hvor: Stationen, Banegårdsplads 2, 8382 Hinnerup
Hvornår: Onsdag d. 31. januar, kl. 19:00
Tilmelding: Senest d. 27. januar på: steen.normann@.dk

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.