Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Selected Car Investment – Virksomhedsbesøg, UDSOLGT
Onsdag, 11 August 2021, 18:00

UDSOLT

Selected Car logo

Selected car facade

Mange har sikkert kigget nysgerrigt/sultent efter de biler, som står bag en stor glasfacade beliggende på sydsiden af motorvejen ved Middelfart. Dertil er der på det senest opstået endnu flot bil hus i Køge, som også udstiller biler af en sjælden høj kvalitet i sit showroom – disse tiltrækker sikkert også nysgerrige/sultne blikke fra forbipasserende. Et hyppigt spørgsmål er nok ofte blevet stillet mens man passerede disse steder – Hvem ejer mon disse specielle biler – Og hvordan er de at køre i?

Vi snakker naturligvis om Selected Car Group, som består af en afdeling, der håndterer leasing af Premium biler, en ”Collection ”-afdeling med endnu flottere biler samt en investerings afdeling under navnet Selected Car Investment.

Sidstnævnte afdeling specialiserer sig i investeringsbiler, og har allerede en pæn samling af forskellige sjældne/specielle biler stående i udstillingslokalerne i både Middelfart og i Køge. De består af en bred vifte af forskellige bilmærker - her i blandt Jaguarer. Bl.a. kan nævnes en D-Type (Replica).

Middelfart-afdelingen åbner nu dørene for JCD, hvor vi får et indblik i, hvordan forskellige sådanne investeringsbiler dels identificeres, hvordan de findes samt naturligvis – hvis man er i det humør – hvordan sådanne biler er at køre i, når/hvis de eventuelt skal bruges til fornøjelses- eller hverdagskørsel.

Commercial Director Claus Ebberfeld byder indenfor til en god snak om de unikke biler i investerings-udstillingen, og via sin omfattende og imponerende viden om biler i utallige sammenhæng (Bl.a. via sin retro hjemmeside Claus Ebberfeld | ViaRETRO), er der udsigt til nogle spændende og interessante timer sammen i godt (bil)selskab.

Selected car udstilling

Hvor: Selected Car Investment, Stensgårdvej 15, DK-5500 Middelfart

Hvornår: Onsdag 11. August 2021 kl 1800

Pris: Gratis ?

Tilmelding til Michael Sandberg, mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Senest 8. August 2021. (Maksimalt 50 deltagere.)

Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.