Aktivitetskalender

I dag
Vis kommende begivenheder
Store katte, påfugle, slot og krig – Jaguar Sjællands forårstur
Søndag, 24 April 2022, 09:15

Hvordan kan de 4 ting lige hænge sammen? Jo, Jaguar Sjælland har fået lov til at komme ind på Egholm slot til en af de meget sjældne rundvisninger, der tilbydes fra slottets side om året.

Egholm

Intet slot uden påfugle, og påfuglene har deres vante gang på både slotsområdet, men også i museet om bl.a. 2. verdenskrig, hvor de plejer at få lidt brød af værterne. Museet ligger i forlængelse af slotsområdet, og her får vi også en rundvisning.

Bil tysk
       

Vi starter i fælles trup fra Roskilde (nærmere information kommer men det tager ca.  1 times tid), kører til Egholm Slot, hvor vi spiser vores medbragte mad i krigsmuseet under en Draken Flyer.
Derefter får vi en rundtur på slottet samt en rundtur på museet. Hver rundvisning tager en times tid, og der er sat tid af til at vi kan gå rundt på egen hånd begge steder.
 
Vi kan slutte af med lidt shopping / oseri i butikken Livsstil på Egholm Slot (antikviteter, brugskunst, lækkerier og tøj), og her kan vi købe os en kaffe og lidt sødt, som kan nydes i haven, hvis vejret tillader det.

Havemøbler

Hvornår: søndag d. 24. april 2022. kl. 9.15 med afgang kl. 9.30

Hvor: P-pladsen Lindenborgvej 4000 Roskilde, lige ved krydset ved Ringstedvej (Hovedvej 14)


Maks antal deltagere: 25 personer (minimum 15 deltagere).
Pris: 120,- per person for rundvisning på slottet. 90,- per person for rundvisning på krigsmuseet. 170,- per person for begge rundvisninger.
Betaling: sker direkte med Rikke på krigsmuseet.
OBS! Rundvisningen på slottet er ikke egnet for gangbesværet.

Tilmelding: Deltagernavne og mobilnummer sendes til Ulrik Stuhr Christensen e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Mobil 21362827 senest d. 17 april 2022

NB: Nærmere info om selve køreturen sendes ud til dem som tilmelder sig.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.