Aktivitetskalender

I dag
Vis kommende begivenheder
Foregående måned Foregående dag
Næste dag Næste måned
Julefrokost i Jaguarklubben
Søndag, 24 November 2019, 13:00

Jægerhuset
Jægerhuset på en smuk sommerdag


Traditionen tro holder vi julefrokost i Jaguarklubben igen i år. Søndag d. 24. november kl 13 åbner Jægerhuset i Holte dørene for Jaguarfolket. Alle er velkommen og tilmelding sker på Jaguarklubbens hjemmeside eller e-mail til:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Jægerhuset har reserveret Stuen til os med udsigt til søen og godt selskab. Menuen er endnu ikke fastlagt, men køkkenchefen har lovet at der bliver lidt for enhver smag og med udgangspunkt i de klassiske dyder.

Med lidt held og godt vejr bliver der måske mulighed for at se et par åbne vogne på trods af årstiden.  Åben eller lukket vogn, ny som gammel så ser vi frem til at se jer til årets julefrokost

Hvor: Jægerhuset, Dronninggårds Alle 126, 2840 Holte
Hvornår: Søndag d.24 november kl.13
Pris: Ligger ikke helt fast endnu men regn med små 300,- / næse. Hertil drikkevare. Man afregner individuelt med restauranten.

Du skal logge ind for at bekræfte din deltagelse.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill