Aktivitetskalender
Så er det snart tid til at forberede sig til jul og nytår - tid til at anskaffe ”bobler”, rød- og hvidvin samt en god dessert- og juleknasvin. Anden og flæskestegen skal jo helst på bedste vis ”svømme” i en ordentlig vin, når højtiden skal fejres med familie og venner.
Bemærk: Erik Sørensen Vin ligger kun ca. 100 meter fra Bernstorff S-togsstation, så man kan tage S-toget næsten lige til døren.
Bjarne Sundby fra Erik Sørensen Vin har sammensat et godt og alsidigt udvalg af vine og vil fortælle om deres fortræffeligheder krydret med vinøse anekdoter. Smagningenforegår i Erik Sørensen Vins ny renoverede afdeling på Bernstorffvej, Charlottenlund. Der serveres et let traktement til smagningen. Lad derfor Jaguaren blive hjemme - ligesom cykling uden hjelm og tandbeskytter frarådes.
I dagens anledning vil der være gode priser på ”vinmenuen”.
Vinmenuen består af:
4 røde vine til and og/eller flæskesteg med klassik tilbehør – prisklasse 90-150kr
Bodega Cerron ”Remordimiento” 2014 – Jumilla, Spanien – øko
Dominio Atauta ”La Celestina” 2014 – Ribera del Duero, Spanien
Pierre Amadieu Vacqueyras 2016 – Côtes du Rhône, Frankrig
Bodega Renacer ”Milamore” 2015 – Mendoza, Argentina
2 ”Bobler til aperitif/jul/dronningen/nytår – prisklasse 110-260kr
Canals Nadal Cava Brut Natural 2012 – Penede, Spanien
Champagne Bonnaire Grand Cru Brut, Cramant, Frankrig
2 Hvide vine til Nytårsmiddagen – prisklasse 120-170kr
Weingut Stadt Krems Riesling ”Steinterrassen” 2016 – Kremstal, Østrig
Bouchard Père & Fils, Montagny 1.Cru – Bourgogne, Frankrig
3 Røde vine til Nytårsmiddagen – prisklasse 190-300 (men nogle af de fire røde herover kan jo osse bruges J)
Michele Reverdito Barolo ”Castagni” 2013 – La Morra, Piemonte, Italien
Pierre Amadieu Châteauneuf du Pape “La Paillousse” 2014 – Côtes du Rhône, Frankrig
d’Arenberg ”The Dead Arm” Shiraz 2014 – Mclaren Vale, South Australia
2 Søde til Juleknas og Nytårsdesserten – prisklasse 200kr
d’Arenberg ”The Noble Botryotinia Fuckeliana” 2016 – Adelaide Hills , Southaustralia
Krohn Colheita 2004 Port – Duoro, Portugal
Sted: Erik Sørensen Vin, Bernstorffsvej 121, 2900 Hellerup
Tidspunkt: Onsdag den 6 december. klokken 18:00
Pris: kr. 200 per person
Tilmelding til: Mads Seyer-Hansen - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - senest den 3/12-2017. Max. 25 deltagere.
Bernstorffsvej 121
Hellerup
2900
Danmark