Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Fulde huse til julefrokosten i Jægerhuset

Julen er en tid med mange traditioner. 
Regionsjællands julefrokost er blevet en af dem. Jægerhuset ved Furesøen har holdt os ud i snart mange år og temaet er urokkeligt traditionelt – god mad, godt selskab og forrygende plat underholdning. Og i år havde vi fuldt hus. Mange kom i nye såvel som klassiske Jaguarer. Flere bemærkede at sommeren havde gjort sin gavn på vognparken og der derfor er kommet flere cabrioleter i klubben.
 
JillPeter 
Jill og Peter kom i deres åbne julerøde E-type. Fyldt med godt humør og frrrriske røde kinder.
 
13rigtige
Her pusles der med Gæt 13 rigtige. Der tænkes så det knager. Pokkers man ikke må google spørgsmålene….
Humøret var højt og nogle var endda så heldige at have præmier med hjem. Andre fik et par ideer til ønskesedlen. Måske en ny bil eller måske lidt udstyr til den der holder i garagen. Alt i alt en herlig eftermiddag i godt selskab så nu er vi klar til julemånedens travlhed.
Nisse
Helen havde strikket en sød lille nisse til alle der deltog. Tror den har fået øje på risalamanden. 
 
For resten så kommer navnet Risalamande (fra fauxfransk: Riz à l'amande = "ris med mandel". Pudsigt nok så kendes retten ikke i Frankrig.
Tak til alle der deltog, for de røgede ål og velkommen til et par nye medlemmer, som med ophøjet ro og stor overbærenhed, klarede sig flot igennem deres første julefrokost i Jaguarklubben.
 
Vi ses igen til næste års Julefrokost.
 
Tekst og foto: Thomas Olsgaard og Søren Post

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill