Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Årsmøde 2018 i Agerskov

Tak for en fantastisk week-end i Agerskov! Weekenden startede fredag eftermiddag med kaffe og kage, og med at hilse på hinanden. Det brede udsnit at Jaguarbiler, fra de tidligste E-typer til de nyeste XF og XJ modeller, blev parkeret på de 2 P-pladser ved Agerskov Hotel. Her stod de til beskuelse for de mange som kiggede forbi, og for os deltagere som kunne gå rundt og nyde synet af hinandens biler og få en hyggelig bilsnak. Kl. 19 var der middag.
 
Aarsmøde p plads
 
Lørdag startede med regn, men efter morgenmad og en kort briefing om dagens køretur, klarede det lidt op, og vi kom godt afsted, dog fik vi et par byger på køreturen. Første stop var på pladsen foran Ribe Domkirke, hvor Jaguarerne blev parkeret, og stod som perler på en snor. Ribe var fyldt med mennesker, og der var virkelig stor interesse for vores biler. Publikum havde god tid til at se herlighederne, mens vi nød en skøn sønderjysk frokost på hotel Dagmar lige over for domkirken.
 
Aarsmøde2018 P domkirke
 
Efter vi igen havde fået stillet vores sult, tog vi igen plads i bilerne og fik dem styret frem til Vadehavscentret, hvor vi med det samme kunne se, at det ikke var et helt almindeligt bygningsværk vi skulle besøge. Bygningen var tækket med rør både på tag og vægge. Flot og fascinerende håndværk som ikke er set før.
Turen rundt i centret, med guide, var interessant og meget oplysende. Virkelig et center der er værd at besøge, og som kan nydes både ude og inde!
 
Aarsmøde p Vadehav2JPG
 
Tiden løb, og det var næsten over kaffetid, før vi fik startet op igen for at køre til Gram Slot, hvor der stod kaffe og kage klar til os. Velforsynet trillede vi tilbage til Agerskov Hotel, hvor der lige var tid til en lille pause inden den store festaften.
Aftenen startede med en velkomstdrink kl. 18.30. Kl. 19.00 gik vi til bords og fik en overdådig middag hvor intet manglede! Underholdning skortede det heller ikke på, og aftenen blev fulgt til dørs med livemusik. Lidt af de indtagede kalorier blev forbrændt sidst på aftenen med dans. Fantastisk aften, fantastisk godt arrangement Bent Clausen havde skruet sammen, sammen med sine hjælpere!
Søndag, efter morgenmad, blev kufferterne pakket og båret ud i bilen, og så afholdt vi klubbens årlige generalforsamling. En hyggelig weekend blev afsluttet med kroen´s stjerneskud. Mætte og fulde af dejlige indtryk og oplevelser, kunne vi nu sige: ”Tak for denne gang” og køre hjem!

Jørgen Findsen
Logo skift lille

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill