Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Snekkersten Havn – Kystens perle.

 
 Snekkersten
Sommerstemning på kajen. Forrest er det Martin Bomholdt Daimler, Linda og Johannes XK 140 OTS, Henriks XK8, en XJS, Ingemanns E-type, Jens Røders S-type, Finn Kofoeds E-type, Carsten og Helles XKR og Ole Schmidts hvide E-type som nu har fået danske nummerplader. Senere dukkede Jacob Wrang op med sin urimelige smukke XJ og herefter Mads Sejer i sin MKII og Jan i sin maroon røde E-type. Frisk fisk har altid trukket kattedyr til…  Hvem skulle nu have vidst det? 
 
Mellem Espergærde og Helsingør gemmer der sig en perle af en havn. Lidt behersket i sin udstrækning rent fysisk, men meget større i sin betydning og meget rummelig hvis man måler på livet i havnen.
Vores kære medlemmer, Mia & Jan, vidste det godt. De bor i nærheden og nyder dagligt havnens mange tilbud. Og de inviterede derfor uden rysten på hænderne til Havnemøde med molefræs på Snekkersten Havn den første onsdag i august.
Efter den klassiske hilserunde og dækspark defilerede selskabet lige ud på en terrasse helt ud til vandet. Her var der stillet hjemmebagt kage og friskbrygget kaffe frem. 
Om duften af kaffe og kage fik lokket beboere fra Fru V. Heises stiftelse et ”Damehjem” med fribolig for enligt stillede damer og stiftelse for afskedigede officerer (snedigt placeret tæt på hinanden) var svært at afgøre.
Kaffebordet var velbesøgt.
Blandt andet kiggede Havnefogeden, Peter Clausen, forbi og fortalte om livet på havnen.
Har du lyst til at deltage i noget festeligt så kig forbi d.11 august hvor der er havnefest. Deres fiskefrikadeller er berømte. Du kan se mere på: www.snekkerstenhavn.dk – her ligger der også mindre videoer om livet på havnen.
Vidste du at der har været en færge som sejlede mellem Snekkersten og Helsingborg?
1000 tak for en dejlig aften til Mia & Jan og til enkefru Heise og hvad de enlige Damer og de afskedigede officerer må have af efterkommere-.
Søren Post
 

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill