Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Porsche og Jaguar på Brandts Klædefabrik

Brandts4

10 Jaguarer og 8 Porscher mødtes på pladsen foran amfiscenen på Brandts. Lige midt i byens centrum, hvor der tit holdes store koncerter. Denne aften var der kun musik fra de dejlige motorer, men en lyd mange nød, som var det de skønneste toner fra en cello! 

Der er et naturligt flow af mennesker hen over pladsen som selvfølgelig kastede beundrende blikke på de mange herligheder fra Tyskland og England. Når Jaguarerne rullede ind på pladsen, var det med en vis adstadighed og blot en summen fra motoren, hvorimod Porscherne tydeligt lod sig høre! Sikkert fordi de har motoren liggende i bagagerummet!

Brandts1

En hyggelig aften, hvor der blev snakket og lyttet til hinandens fortællinger om renovering, specielle modeller, detaljer i motorrummet og andre oplevelser med køretøjerne.

Mange chauffører lod sig friste af et måltid mad på en af de restauranter der ligger ud til pladsen. Her kunne middagen indtages, samtidig med at man kunne nyde synet af bilerne.

Der bliver helt sikkert lignende fællesmøder i fremtiden.

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill