Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Charlottenlund Travbane 2018

Charlottenlund1

Et lille udvalg af knurrende katte. Vi forsøger hvert år at parkerer samlet. Som det ses her lykkes det ikke altid lige godt. Der var flere katte ude på den store runde kattebakke.

Jaguarklubben var, traditionen tro, med da dette års Charlottenlund Travbane Autojumble løb af stablen. Et forrygende arrangement hvor biler fra mange lande og årtier mødes. Et fælles træk for alle mærker er at de er nemmere, end moderne biler, at skelne fra hinanden og at deres ejere brænder for deres køretøjer. De kender typisk hver en bolt og møtrik. Hertil kommer at ejerne kan snakke meget længe og detaljeret om deres bils fortræffeligheder og hvilke kampe der er kæmpet med genstridig mekanik og ikke mindst hvordan de fandt frem til den originale hattehylde i et mørkt og glemt hjørne af bilens hjemland. Man skal have god tid hvis man vover sig ud i at spørge om noget.

We have a winner.

Charlottenlund2

Ok – en 2.plads. Men det er da også flot.

Den stolte vinder poserer her – i al hemmelighed – ved siden af sit køretøj som vandt en flot anden plads.
På Charlottenlund Travbane kåres hvert år de flotteste biler. Der måles på stand, originalitet, historie og sikkert flere andre udmærkede målepunkter som min bil aldrig kommer i nærheden.
Og dette år var da heller undtagelse. 
Vores medlem blev en klædeligt overasket over at skulle på podiet og delte også gavmildt ud af præmien.
Hvem der vandt må du se i næste udgave a Jaguaria. 

Redaktionen ved godt at spændingen er nærmest både urimelig og ulidelig, men hold ud.

Tak til DVK og vejrguderne.
Vi ses igen.
Søren Post

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill