Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Jeg har gennem længere tid haft problemer med min Pre-HE 5,3 V12 XJS fra 1975.

Problemet startede med at motoren kunne strates (kold) og kørte uden problemer i en 5-6 minutter, men når motoren begyndte at nørme dig drift temperatur, så faldt omdreningstallet, og den begyndte at gå meget ujævnt, for så at sætte ud. Herefter kunne den ikke startes før at motoren var blevet kold igen.

Men efter at have været sådan i noget tid, så dæde motoren helt og kunne slet ikke startes.

Jeg har renset tændrør som iøvrigt kun har kørt 3-4000km, jeg har skiftet strømfordelerdæksel, tændkabler, rotor, strømfordeler, 2PA amplifieren til injectorene, motorens ECU, og brændstof pumpen.

Derudover har jeg renset brændstof sumpen og skiftet benzin filtrene, og blæst benzin fremføringsrøret igennem.

Så nu er jeg nået til at det måske er Opus amplifieren fra Lucas som driller. Jeg har søgt på nettet og Limora har et opgraderings kit som man kan købe til +10.000kr. Men for at være sikker på at jeg ikke købte katten i sækken, så forhærte jeg mig hos Simply Performance i UK, om de kendte kittet. Det gjorde de og advarede mig på det kraftigste mod at købe det... Deres anbefaling var at prøve at finde et HE injection system og så konvertere til den nyere AB14 amplifier.

Jeg er på herrens mark med dette problem, og kan ikke finde nogen som ligger inde med nogen af komponenterne hverken det nyere HE injection system eller dele til det gamle Opus system. Eller nogen som har personlige erfaringer med det "upgrade kit" som Limora sælger og som Simply performance ikke bryder sig om? Derudover mangler jeg viden om disse Injection systemer, så er der nogen som kan biddrage med viden og erfaringer?

 

Like det på Facebook, +1 på Google, Tweet det eller del dette emner på andre markerende websites.
  • Der er ikke fundet nogen svar på dette emne.
Du har ikke adgang til at svare på dette emne.
Powered by CjForum

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill