Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Rosenfestival Bogense
Lørdag, 03 August 2024, 09:00 - 17:00

 

Rosenfestival1  Rosenfestival2

Vil du udstille din bil på Rosenfestivallen i Bogense 2024?

Rosenfestivallen 2023 var min første men tydeligvis ikke den sidste. Jeg har modtaget en invitation, så vi igen kan udstille vores smukke biler, og denne gang dækker invitationen flere biler, så har du lyst til at vise din bil frem og fortælle om Jaguar Club of Denmark, så har du nu muligheden.

Kom og oplev Nordfyns Rosenfestival med skønne roser, dekorationer, udstillinger, marked, musik og kunst – første weekend i august.

Hvis du tilmelder dig, forpligter du dig til at udstille din Jaguar/Daimler lørdag den 3. OG søndag d. 4 august 2024 kl. 9 – 17. (Bindende tilmelding) Der er 5 pladser i Jernbanegade, som allerede er booket og derudover får vi 5-6 pladser ved havnen i Bogense.

Belært af erfaring, skal du komme tidligt for at stille bilerne op (inden køen starter), til gengæld vil du få spisebillet til kaffe og rundstykke samt til drikkevare og et frokostmåltid. Det forventes selvfølgelig, at du bliver ved bilerne (men der er du jo også i godt selskab sammen med andre fra klubben) for at fortælle om din bil og om de gode stunder vi tilbringer sammen i klubben.

Det er vores erfaring, at der kommer rigtig mange, som gerne vil høre om vores biler, og vi nød begge dage i år.

Hvor: 5400 Bogense, detaljer følger, når du er tilmeldt

Hvornår: lørdag den 3. og søndag den 4 august 2024 kl. 9 – 17. Vi mødes kl. 8.00 i Bogense

Pris: gratis

Bindende tilmelding senest den 1.marts
til Lisbeth Bøilerehauge, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Maks 6 biler, efter først til mølle!

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.