Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Den autentiske fabrikantlejlighed – ERNST i Assens
Søndag, 24 September 2023, 09:30

Ernst

I ERNST bliver du bragt til en anden tid. ERNST rummer den autentiske fabrikantlejlighed, en udstilling om sølvvarefabrikken J. Ernst’s Sølvvarefabrik (1890-1955) og fabrikantens charmerende italienske have. Alle trækker de tråde til livet som fabrikant og det bedre borgerskab i provinsbyen Assens i 1900-tallet.

Men før vi besøger Ernst, kører vi en smuk tur langs kysten fra Gamborg Fjord til Assens.

Efter besøget i fabrikantlejligheden kører vi til Torø huse, hvor den medbragte mad forhåbentlig kan nydes med udsigt over vandet til Torø. Herfra går turen videre i det smukke vestfynske landskab til Dreslette Kirke, som med sin røde farve og karakteristiske tårn ligger markant i landskabet. Præsten har lovet at låse døren op for os, så vi kan bestige trapperne og se udsigten over vestfyn.

Derfra kører vi via dæmningen til Helnæs, hvor vi besøger Galleri Langager, hvor vi nyder udstillingen og en kop kaffe/te og hjemmebagt kage. For dem, som har mod på at køre på grusvej, går turen herfra til Helnæs fyr (måske ser vi marsvin) og derfra retur mod Middelfart.

Hvor: P plads lige ved afkørsel Nr Aaby, Assensvej 9, 5580 Nørre Aaby

Hvornår: søndag den 24. september 2023 kl. 9.30

Pris: 140,- kr (HUSK egen madpakke og drikkevarer til frokost)

Bindende tilmelding senest den 1. september til Lisbeth Bøilerehauge, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Minimum 8 tilmeldinger ellers aflyses.

Km: ca. 110.

Foto er fra Museum Vestfyn

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.