Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
KELLERS MINDE, DE KELLERSKE INSTITUTIONER
Søndag, 16 April 2023, 11:30

 

KELLERS

 

Søndag 16 april, besøger klubben Kellers Minde. Det er klubbens medlem, Irvin Silberling Svensson, der har lavet turen.

Den lille by, Brejning, har siden 1899 været præget af De Kellerske Anstalters placering i byen og de smukke bygninger vidner om et særpræget stykke Danmarkshistorie.

I forbindelse med institutionens gradvise nedlukning har man indsamlet effekter, der har været anvendt i åndssvageforsorgen i forbindelse med behandling og pleje, og det er blevet til den historiske samling, Kellers Minde. Kellers Minde museet indeholder desuden bøger, billeder og anden videns materiale fra den specielle historie.

Vi starter på Restaurant Galionen, Brejning Strand 7, 7080 Børkop, kl. 12:00, hvor vi spiser frokost. Her kan man vælge mellem deres Stjerneskud, eller Okseburger med tilbehør. Husk at skrive hvad I ønsker ved tilmelding.

Ved 13.30 tiden bliver vi hentet af Jens Eskildsen fra Kellers Minde https://www.kellersminde.dk/4/, der fører os op til museet. Her får vi en gennemgang af institutionernes historie. Hvis vejret er til det, kan vi få en guidet rundtur til nogle af bygningerne (husk fornuftige sko)

Vi slutter eftermiddagen med et besøg i den nyåbnede butik, også midt i Brejning. Butik Up-Town, https://www.butikuptown.dk, hvor Anette og Irvin er vært ved en kop kaffe og hjemmebagt kringle. Butikken og Irvins tilhørende garage / værksted kan beses under besøget.

Til dem der ønsker at deltage i en lille, fælles kørsel, kører vi fra Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125, 7100 Vejle, kl 11:30.

Pris pr. deltager er kr. 190,-

Bindende tilmelding senest 10 april til Ruben på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms til 42418266.

Mvh

Irvin og Ruben.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.