Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Strøjer Samlingen – Bilsamling udover det sædvanlige
Torsdag, 13 Oktober 2022, 18:00

Strøjer logo

Strøjer

Det er lykkedes at få strikket et godt tilbud sammen således at vi kan komme forbi og se alle de smukke biler, der udgør Strøjer Samlingen.

Strøjer biler

Her er der for alvor tale om specielle og usædvanlige biler, og med i tilbuddet er også en guidet tur rundt i hele samlingen, så er man bare en lille smule interesseret i specielle/anderledes/usædvanlige biler, så er det et absolut MUST at se denne samling.

Efter endt rundvisning bydes der på kaffe samt den velkendte ”Strøjer-kage” så rammerne for at få nogle fornøjelige timer sammen er så absolut på plads.

Strøjer borde

Hvor: Strøjer Samlingen, Bogyden 12, 5610 Assens

Hvornår: Torsdag 13. oktober 2022 kl. 18:00

Pris: 335 dkk / person (Incl rundvisning og kaffe/sødt efterfølgende.)

Bindende tilmelding til Michael Sandberg, mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Senest 8. Oktober 2022. Max 50 deltagere.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.