Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
KARLSON TEKNIK, EGÅ
Tirsdag, 16 August 2022, 19:00

Besøg hos Karlsson Teknik i Egå

Tirsdag d. 16. august kl. 19:00

Hvad er Karlsson Teknik?

Karlsson Teknik er stiftet af Ivan Karlsson, som har stor erfaring med restaurering af biler, særligt Jaguar. Men også MG, Ford A og Willys Jeep har fundet vejen forbi, hvad mange veteranknallerter og veteranmotorcykler også har gjort.

Foruden Ivan, er hustruen Vibeke samt Steffen G. Thomsen også en del af firmaet Karlsson Teknik.

Karlsson Teknik har været et lille udviklingsfirma, som bl.a.  har lavet løsninger til fiskeindustrien vedrørende rensning af fisk ifm. udtagning af rogn fra laks, hvor rognen har den primære vare. Man har også lavet løsninger til pakning af plastiktandstikker foruden en del specialmaskiner til en stor del af verden.

Nu har man sadlet om, og arbejder med vandpolering. Her har firmaet blandt andet vandpoleret en del emner til biler og motorcykler samt en propel til en stor motorsejler. Intet for stort, intet for småt! Der er tre forskellige ultralydskar, hvor der arbejdes med forskellige væsker. Her er der mulighed for at få ultralydsrenset karburatorer, men også eksotiske ting som smykker har man rengjort.

Derudover har man flere metoder til afsyring af emner til biler og motorcykler.

Karlsson Teknik vi har også investeret i et par 3D printere, henholdsvis en som arbejder med Resin og en som arbejder med filamenter, og man kan også arbejde med filamenter i en 3D pen.                                                               For nylig printede firmaet lygtekranse til en Buick, som skulle eftermonteres med ca. 100 små LED-lys, som skulle give genspejling i forkromningen, i de store forlygter

Der bliver altså noget spændende at se på, på begge matrikler, i henholdsvis garagerne, værkstederne og “Firma domicilet”.

Karlssons private garager indeholder bl.a. af 8 biler, 7 motorcykler, 10 veteranknallerter. Den ene Jaguar er endda til salg, så tag penge med.

Værkstederne indeholder 3 drejebænke, 2 fræsere og 4 forskellige svejsere foruden andet specielt værktøj og maskiner.

Arrangementet foregår på to adresser, henholdsvis Vester Kringelvej 4 og Kringelvej 16.  Trods det ikke er på samme vej, hænger de to matrikler sammen, endda så meget, at man kan gå fra den ene matrikel til den anden, uden at komme ud på vejen.

Der forventes fint besøg af 1-2 stk. SS 1,5 liter Jaguar, som vil stå på græsplænen, ligesom et par andre spændende køretøjer også har meldt deres ankomst.

Vibeke og Ivan Karlsson håber at mange kommer i deres Jaguarer, så der også er noget at se på for naboerne og deltagerne.                                                                                                                                                                                    Dette skulle vel ikke være et problem midt i august, vel nærmere en selvfølge.

Karlsson Teknik byder på øl/vand, pølser/hotdogs, kaffe/kage samt en på opleveren. Så der er vist ikke noget at betænke sig på, det her skal ses og opleves!

Vel mødt til en spændende aften i teknikkens tegn

Hvor:                Karlson Teknik, Vester Kringelvej 4 og Kringelvej 16, 8250 Egå

Hvornår:          Tirsdag d. 16. august kl. 19:00

Tilmelding:      Senest d. 14. august på tlf.: 25 30 80 56 eller 41 16 97 11

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.