Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Garagebesøg i Kolding, med fokus på opbevaring af biler.
Lørdag, 21 Maj 2022, 12:00

Garagebesøg
Foto viser garagebesøg hos Classic Sports Car i Odene N

 En af klubbens nye medlemmer, har inviteret klubben på besøg i hans garager, hvor vi skal se på hans samling af smukke biler. Det vil blive en god snak/diskussion, hvor fokus er på bilernes opbevaring, når de ikke bliver brugt. Hvad er mest optimalt? Hvad kan man "nøjes med". Hvad med batteriladere? Hvad med dæk? Hvad med fugt? osv.

Blandt bilerne, får vi se blandt andet Jaguar XKR, Ferrari 458 Spider, Aston Martin Vantage, Porsche Singer. Og er vi heldige, så er ejerens E-type kommet hjem fra restaurering hos Eagle E-type i UK.

Der bliver lidt at bide i, og lidt at drikke til. Stedet er lidt udenfor Kolding og adressen bliver meddelt de tilmeldte. Dato er lørdag 21. maj kl. 12:00. Det er plads til maks. 25 personer. Tilmelding til Ruben på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms til 42418266. Arrangementet er gratis.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.