Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Ordrupgaard - UDSOLGT
Onsdag, 18 August 2021, 18:00

UDSOLGT

Ordrupgaard


Her ses Ordrupgaard Museums hovedbygning som vi kender den gennem tiden. Her boede Wilhelm og Henny Hansen. Museet har været lukket ned i 3 år for ombygning. Hvad de har lavet skal du komme og se.

Sidst vi besøgte Ordrupgaard fik vi en spændende guided rundvisning omkring Monets smukke billeder.
Denne gang skal vi opleve Tal R og hans farverige billeder. Tal R – også kendt som Tal Shlomo Rosenzweig – bor og arbejder i København, men udstiller i det meste af verdenen. Denne gang på Ordrupgaard.

TAL R – ALENE HJEMME

Kunst1 kunst2

Tal R, Gibraltar, 2019 – 2020, oil on canvas, 264 x 200 cm., ©Paradis_Tal R – Copenhagen, Det er tydeligt at Tal R spænder vidt.
Foto: Anders Sune Berg

 

Ordrupgaards kommende særudstilling Tal R – Alene hjemme viser helt nye værker af den internationalt anerkendte samtidskunstner Tal R. Som altid er der meget på færde i Tal Rs koloristiske og suggestive univers. Udstillingen falder i tre tematiske afsnit, der aktualiserer klassiske motiver i Ordrupgaards samling. I Tal Rs hænder flettes det figurative og det ornamentale sammen i monumentale værker, der åbner sluserne for fantasien og nydelsen.

Ordrupgaard blev grundlagt af ægteparret Wilhelm og Henny Hansen som en privat kunstsamling. Museet holder fortsat til i stifterparrets herskabshjem, Ordrupgaard, der blev opført i 1918

Hvis sulten nager før rundvisningen eller hvis appetitten på livets goder trænger på efter rundvisningen så kan museets nye café, der går under navnet Chaya, leverer fristende fristelser. Det er super lækker mad. Du kan læse om caféen og se det aktuelle menukort her:
www.chaya.dk/ordrupgaard-cafe-ved-chaya1

Hvor: Vilvordevej 110, 2920 Charlottenlund
Hvornår: Onsdag d.18 august kl.18:00.
Program:
Kl.18 til 19 Bilerne parkeres i flot formation ved huset, hilserunde og en lille forfriskning
Kl.19 til 20 Rundvisning. Dette burde stille den værste kulturelle sult.  
Kl.20 til 21 Hygge i café Chaya for dem der mangler fast og flydende næring og stadig er socialt sultne.

Du skal logge ind for at bekræfte din deltagelse.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.