Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Selected Car Investment – Virksomhedsbesøg, UDSOLGT
Onsdag, 11 August 2021, 18:00

UDSOLT

Selected Car logo

Selected car facade

Mange har sikkert kigget nysgerrigt/sultent efter de biler, som står bag en stor glasfacade beliggende på sydsiden af motorvejen ved Middelfart. Dertil er der på det senest opstået endnu flot bil hus i Køge, som også udstiller biler af en sjælden høj kvalitet i sit showroom – disse tiltrækker sikkert også nysgerrige/sultne blikke fra forbipasserende. Et hyppigt spørgsmål er nok ofte blevet stillet mens man passerede disse steder – Hvem ejer mon disse specielle biler – Og hvordan er de at køre i?

Vi snakker naturligvis om Selected Car Group, som består af en afdeling, der håndterer leasing af Premium biler, en ”Collection ”-afdeling med endnu flottere biler samt en investerings afdeling under navnet Selected Car Investment.

Sidstnævnte afdeling specialiserer sig i investeringsbiler, og har allerede en pæn samling af forskellige sjældne/specielle biler stående i udstillingslokalerne i både Middelfart og i Køge. De består af en bred vifte af forskellige bilmærker - her i blandt Jaguarer. Bl.a. kan nævnes en D-Type (Replica).

Middelfart-afdelingen åbner nu dørene for JCD, hvor vi får et indblik i, hvordan forskellige sådanne investeringsbiler dels identificeres, hvordan de findes samt naturligvis – hvis man er i det humør – hvordan sådanne biler er at køre i, når/hvis de eventuelt skal bruges til fornøjelses- eller hverdagskørsel.

Commercial Director Claus Ebberfeld byder indenfor til en god snak om de unikke biler i investerings-udstillingen, og via sin omfattende og imponerende viden om biler i utallige sammenhæng (Bl.a. via sin retro hjemmeside Claus Ebberfeld | ViaRETRO), er der udsigt til nogle spændende og interessante timer sammen i godt (bil)selskab.

Selected car udstilling

Hvor: Selected Car Investment, Stensgårdvej 15, DK-5500 Middelfart

Hvornår: Onsdag 11. August 2021 kl 1800

Pris: Gratis ?

Tilmelding til Michael Sandberg, mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Senest 8. August 2021. (Maksimalt 50 deltagere.)

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.