Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Spændende garageaften i Ringsted 2021
Onsdag, 24 Marts 2021, 19:00

E type jens

Når Charlotte og Jens sætter en bil i stand bliver det gjort misundelsesværdigt grundigt. Måske var du heldig og så denne smukke og lidt anderledes E-type hos Marianne & Tom i sommers.

Charlotte og Jens har kørt ræs i mange år og har et fantastisk værksted hvor rustne karosser forvandles og står knivskarpe hele vejen rundt. Almindelige gadebiler fra halvfjerdserne får ekstra krudt i motoren og de bløde undervogne strammes op til leg.

Vi skal se og hører om bilerne generelt men særligt om de fire E-Typer som putter sig rundt om på værkstedet. De er blevet færdige med en E-Type ser. 1, der er bygget som semiracer med udbyggede skærme, 7 og 8” hjul, 3x Weber m.m. Den er frisk!

Husker man godt vil man erindre en Ford Capri som var på et tidligt stadie i opbygningen. Den er kommet noget længere og ligner snart en rigtig racerbil.

Og som om det ikke er nok så har en Italiensk Cabriolet sneget sig ind.

Du er nødt til at kigge forbi.

Der vil som sædvanlig være en let anretning.


Sikke en bagdel! Rund og lækker. Og mon ikke der er et godt vejgreb gemt i det fortøj?                                          

Hvor: Charlotte og Jens i Ringsted.
Hvornår: Onsdag d. 24 marts kl.19:00
Pris: Gratis.
Tilmelding: Vi overholder de til enhver tid gældende regler for forsamlinger dog max. 25 personer efter først til mølle princippet. Senest d.17 marts.

Send en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. der også kan give adressen til dem der ikke kender den.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill