Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Værkstedsbesøg hos Sira Auto i Brenderup
Torsdag, 06 Maj 2021, 18:00

Sira

Garagemøde – Sira Auto / Brenderup

Midt i den lille by Brenderup på Vestfyn ligger mindre autoværksted ved navn ”Sira Auto”, som i udgangspunktet har speciale i klassiske amerikaner-biler såsom Ford Mustang, Cadillacs og Camaros m.m. Dog afvises ingen bilmærker, og alle bydes velkommen med et smil samt – hvis muligt – en god snak om dels egne udfordringer samt oplevelser gennem tiderne med forskellige biler.

undefined

Siden foråret 2019 har Finn Schmidt og hans mekaniker Henrik også haft 3 forskellige Jaguarer under kærlig og jævnlig behandling i værkstedet, (En XJ6 (S3), en XJ6 (X300) samt en XK8’er) så de er efterhånden nået til et punkt, hvor de også begynder at kalde sig familiære med Jaguarer også.

Med det som udgangspunkt åbner Finn hermed sit værksted for klubbens medlemmer 10. februar, hvor han vil fortælle om sine brede erfaringer og oplevelser indenfor reparationer af biler samt MC’er, herunder motocross cykler.

Finn er i besiddelse af en naturlig nysgerrighed når det gælder virkemåde af forskellige motorkomponenter, og derved er han i stand til at både at reparere samme men dermed også forstå i detaljer, hvordan den enkelte komponent arbejder sammen med andre komponenter i bilen eller på motorcyklen.

Langt de fleste mekaniker-opgaver på langt de fleste bilmærker kan Finn og Henrik udføre med stor kvalitet og selvsikkerhed, så fejlsøgning på de enkelte biler sker dermed på basis af et bredt erfaringsgrundlag efter mange år indenfor branchen.

Så mød op til nogle dejlige timer i selskab med en erfaren mekaniker for hvem, der ikke er noget som hedder ”Det kan jeg ikke finde ud af…”

Grundet corona-restriktioner er der tilmeldingspligt:

Hvor: Sira Auto, Rugårdsvej 175, 5464 Brenderup – Parkering enten foran værkstedet på hjørnet af Rugårdsvej og Skolevej, eller ned ad skolevej i venstre side.
Hvornår: torsdag d. 6. maj kl.18:00
Pris: Gratis – der serveres kaffe og lidt sødt.
Tilmelding til Michael Sandberg, mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Senest 08. Februar 2021

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill