Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
En sensommeraften på Søbredden
Onsdag, 29 Juli 2020, 19:00

Marianne og Tom

En urimelig spændende invitation har igen lokket en flok sagesløse ind i Toms fængslende fortællinger. Enhver flugt er umulig.

Der er nok ikke nogen der håber at Corona virussen bliver en tilbagevendende tradition. Til gengæld er der mange der nyder den tradition at vi mødes hos Tom & Marianne hvert andet år.

Sir Lyons værnede selv om traditionerne i sine biler. De biler der blev designet og produceret, mens han var ved rattet i Jaguar fabrikkerne, oser alle af traditioner. Fik man bind for øjnene og sat ind i en bil var man ikke tvivl hvis det var en Jaguar. I dag har bilerne andre kvaliteter.

Blev man, med bind for øjnene, sat i en havestol hos Tom & Marianne var man heller ikke i tvivl om hvor man var havnet. Her mærker man straks at man er velkommen. Også her er traditionerne på plads: Trafikkaos på den lille villavej, de indledende dækspark, hilserunden, et glas gærede druer efter behag, lækre snitter i køkkenet, smukke biler overalt og ikke mindst en stor risiko for en fængslende historie om livet med en Jaguar Mk V og hvorfor den kom til at hedde Mk V. Glæd dig til en dejlig aften.

Toms XJC

En af de mange smukke modeller fra Sir Lyons tid. EN XJC V12. Et Vidunderligt køretøj. Bygget af jern, stål, ædelt træ, læder og traditioner.

Som altid er alle velkommen. Uanset model, årgang eller om Sir Lyon selv har lagt traditioner i din bil.
Og, som altid gælder det at, at du er hjertelig velkommen til alle arrangementer selv om Jaguaren er skilt ad eller du er ”in between Jags”.

Hvor: Søbredden 38, Gentofte
Hvornår: Onsdag d.29. juli kl.19
Tilmelding: Senest d.22. juli til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill