Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Besøg på Skibsklarerergården i Helsingør
Onsdag, 26 Februar 2020, 19:00

Kan du ikke tilmelde og betale via hjemmesiden, kan du prøve at kontakte Flemming på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

og så betale ved arrangementet.

Men gør det nu!

 

Bygning

Måske var det bag disse tykke mure, at det vi I dag kender som skattevæsnet, blev forfinet til en velsmurt opkrævningsmaskine.
De store indtægter blev dog senere ballanceret da man indførtes den lidt uheldige udbytteskat refusion.

På havnefronten i Helsingør ligger byens ældste og bedst bevarede herskabshuse. Byen's velfærd hang nøje sammen med sundtolden - der blev tjent penge, mange penge. Et af købmandshusene Skibsklarergaarden fra 1500 tallet blev fredet i 1918 som et af de første byhuse i Danmark. I sin nuværende form er det fra 1780.

I stueetagen er der butik og skibsprovianteringsforretning - Danmarks ældst bevarede butiksmiljø. Ved siden af butikken er der en skipperstue hvor kaptajnerne hyggede sig med mad og drikke mens de ventede på regningen fra Øresunds Toldkammer og på at varerne de havde bestilt blev leveret.

Alt dette vil en dygtig guide til fortælle levende om.

Der har også været brygget øl i huset fra engang i 1600 tallet. I dag har et mikrobryggeri "Wiibroes venner" overtaget et lokale i museet hvor der brygges til medlemmerne.

I skipperstuen vil vi spise et lettere måltid.

Hvor: Strandgade 91, Helsingør
Hvornår: Onsdag d.26. Februar 2020. kl 19.00
Pris: kr. 90.- pr. person, mad inkluderet
Tilmelding: nu (der er næsten eller måske udsolgt) til Flemming på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Parkering i Helsingør kan være bøvlet. Hvis du/I kommer fra stationen så fortsæt langs havnefronten forbi værftet og drej ind til højre lige efter værftet.

Vi ses.

Flemming.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill