Aktivitetskalender

I dag
Vis kommende begivenheder
Virksomhedsbesøg på Kvægtorvet – Se hvad TV2 laver når kameraerne er slukket
Onsdag, 07 September 2022, 18:30

TV2

Nu er muligheden for at se, hvad man laver bag kameraerne på TV2 i Odense. Vær med når vi får en rundvisning på Kvægtorvet med fokus på TV2’s historie samt dagligdag.

Rundvisningen begynder i TV2’s biograf, hvor rundviseren fortæller om husets historie, organisation, public service-forpligtelse, finansiering, programplanlægning, seertal, reklamer m.v. Derefter går turen til det store aktualitetsstudie, hvorfra TV2 blandt andet sender større sportsudsendelser og ’Station 2’. Man kommer også til at se nyhedsstudiet udefra og får et indblik i, hvordan en nyhedsudsendelse bliver til, og hvordan TV2 arbejder døgnet rundt.

En rundvisning på TV 2 er et besøg på en medievirksomhed, der konstant påvirkes af begivenheder på nyheds- og sportsområdet, hvorfor der kan forekomme ændringer i programmet.

Rundvisningernes varighed er cirka to timer, og der serveres sodavand eller kaffe undervejs, samt lidt sødt.

Af sikkerhedsmæssige årsager gøres der opmærksom på, at det ikke er tilladt at bringe større
tasker under besøget på TV2’s lokationer.

Så meld Jer til, så vi alle kan få en dejlig sensommer oplevelse sammen.

Hvor: Rugaardsvej 25, 5100 Odense C.
Hvornår: Onsdag d. 7. September 2022 kl 18:30
Pris: 125 dkk/person – Prisen inkluderer rundvisning, kaffe/sodavand og lidt sødt.
Tilmelding til Michael Sandberg, mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (Senest 6. September 2022)

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.