Aktivitetskalender

I dag
Vis kommende begivenheder
TIMEWINDER er i pinsen 4. til 6. juni 2022
Lørdag, 04 Juni 2022, 09:00

NYT! Årgangskravet til bilerne til standpladserne er fjernet helt.
Det betyder at vi nu kan lave en stand med både nye og gamle Jaguarer.
Du kan få en plads på standen – eller i tidslinjen – hvis du tilmelder dig og din Jaguar til undertegnede.

Søren Post 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Har du ikke tilmeldt dig til standen skal din bil være fra før 1976 hvis du vil ind på selve træffet.

TW luft

TimeWinder 2017 set fra luften. I midten ses Grønnessegård Gods og til højre for Godset har vi alt det skønne. Længst til højre ses en campingplads hvor du også kan slå lejer og nyde dagene i ro og mag. Der er nok at se på.


Sommeren er godt i gang og pinsen står for døren. Traditionen tro stiller Jaguarklubben op på TimeWinders kæmpe nostalgi fest, hvor alt spændende mekanik, flyvemaskiner og faldskærmsudspring, skibe, små oaser med mad og drikke, militærhistorie, markedsboder, levende musik, biler fra da farfar var ung og meget mere er samlet i 3 dage. Alting virker, alting futter rundt og viser hvad de kan og har været brugt til. TimeWinder ligger smukt placeret på Grønnessegård Gods jorder lige ned til Roskilde Fjord hvor et dampskib, i denne anledning, sejler med gæster.


TW færge

Dampskibet Skjelskør fra 1914 sejler fra Frederikssund Gamle Trafikhavn havn.

Jaguar 100 årsjubilæum
I anledningen af 100 året for Jaguars oprindelse har alle modeller adgang til pladsen. Bilerne vil blive forsøgt linet op som en tidslinje lige opad eller tæt på Jaguarstanden. Tilmeld dig og din Jaguar snarrest så vi kan lave en lang og flot tidslinje.

TW biler
Blot for at vise det enorme spænd der er fra en tidlig Jaguar SS100 fra 1936, som kan ses på Sommers Museum, og en elektrisk Jaguar I Pace, som både kan ses og købes hos British Motor Group i Herlev.

Jaguarstanden
Alle andre Jaguarer, er mere end velkommen til at stille op. 1 dag, 2 dage eller alle 3 dage.
Alle udstillere med bil, til standen eller fra før 1976, kommer gratis ind. Passagerer betaler almindelig billet. Stand personale får fribilletter (max 5 stk/dag) og ret til at hyggesludre med alle de nysgerrige gæster der slentrer forbi eller med andre udstillere om deres kæreste eje.
Du kan også stille din bil lørdag formiddag og hente den igen mandag eftermiddag.
Få flere detaljer ved at kontakte Søren Post på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring: 21518178

TW standen

Standpersonalet har fået en velfortjent pause og er ude og se på alle herlighederne. I behagelig skygge under bordet ligger den glubske vagthund Luna – hun holder skarpt øje med kattene..

 

TW folk
Udover fantastisk mekanik så optræder træffets eget personale ulasteligt klædt.

Hvis du vil vide mere: www.timewinder.dk – eller: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Det bliver 3 fantastiske dage.
Hvor: Amtsvejen 280, 3390 Hundested
Tid: Pinsen. 4. til 6. juni 2022
Pris: Gratis for udstillere og børn under 6 år. Voksen, valgfri dag - 150,00 kr. (+ billetgebyr DKK 4.94)
Det er alletiders.

TimeWinder2

Tekst: Søren Post

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.