Aktivitetskalender

I dag
Vis kommende begivenheder
Forårsløb Fyn – Moesgaard Whisky
Søndag, 08 Maj 2022, 11:00

Mosgaard brygmester 

Årets Forårsløb starter ved den store parkeringsplads ved Midtfyns Gymnasium, hvor vi kører af de små fynske veje til Moesgaard Whisky

Er det muligt at lave whisky i Danmark? Bestemt, og tilmed af så god en kvalitet, at de Skotske destillerier er blevet opmærksomme på den danske konkurrent…

Mosgaard Whisky er smukt indrettet i dejlige omgivelser på Sydfyn, i et flot og idyllisk beliggende nedlagt landbrug med udsigt til æbleplantager og Langelandssundet fra vores lokaler.

Sydfyn er kendt for sin høje fødevarekvalitet, og Mosgaard Whisky vil arbejde videre i denne ånd med at udvikle højkvalitets produkter baseret på de bedste økologiske råvarer.

Destilleriet er et mikrodestilleri med gode håndværksmetoder efter skotsk tradition der sikrer meget høj kvalitet i produkterne

Mosgaard Whisky er grundlagt i 2015 og ejet af Gitte og Jes Mosgaard, samt støttet af den Europæiske Landbrugsfond for udvikling af Landdistrikterne.

Mosgaard Whisky har valgt udelukkende at anvende de bedste økologiske råvarer til det fremstillede spiritus. Økologien sikrer den absolutte højeste renhed i smagen, og sammen med den høje kvalitet af vandet på Sydfyn er det med til at sikre den størst mulige renhed i det færdige produkt.

Inden dette besøg laver vi en smuk køretur i det Fynske Landskab, så vores smukke biler bliver luftet lidt også.

Så meld Jer til, så vi alle kan få en dejlig oplevelse sammen.

 

  • Deltager prisen pr. person 220 dkk/person. (Prisen inkluderer guidet rundvisning på destilleriet, prøvesmagning af nogle af deres produkter samt kaffe & kage)
  • Starttidspunkt i Ringe ændres til kl 11:00 
  • Startsted: Holmehøjvej 4, 5750 Ringe. (Ringe Gymnasium)
  • Tilmelding til Michael Sandberg. Mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Så mød op til dels en dejlig køretur i det fynske (Som vanen tro er designet af Jette og Carsten.) 

 

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.