Aktivitetskalender

I dag
Vis kommende begivenheder
Picnic ved Tvendehus med Volvoklubben
Onsdag, 02 September 2020, 17:00

Picnic

Sommeren 2018. Jaguar-, Volvo og Austin Healey klubbens medlemmer nyder den medbragte mad med Eremitage Slottet i baggrunden.

Men det er ikke her vi skal mødes i år.

Den overvældende succes med (veteran)biler i Dyrehaven om onsdagen, har fået skovfogeden til at kontakte veteranbilklubberne og henstillet til at stoppe “klubmøderne” ved Eremitageslottet om onsdagen.

Derfor flytter vi mødet til Tvendehus, hvor vi tidligere har mødtes med Volvo P1800 og Austin Healey klubberne. Vi starter allerede kl. 17 med at sparke lidt dæk og når vi bliver sulte, går over på den anden side af Strandvejen og graver dybt i hver vores picnickurv på det smukke, grønne område. Desserten indtages på sædvanlig vis ved iskiosken i Vedbæk havn.

Minibil  
Hvis du er i tvivl om hvordan en Volvo P1800 ser ud så er her et fint eksemplar. Med pedaler. Her kan alle være med.
Læg mærke til den snedige placering af rattet. Bilen er hverken højre eller venstre styret. Volvo havde et uheld på et af samlebåndene – de fik sat rattet højre side.
Dem solgte de til Englænderne. Billedet er fra Den Blå Avis.

Konceptet er det gode gamle: Du lægger lidt mad og drikke efter eget ønske i en romantisk kurv, hvis du har en, sætter den og evt. en ledsager i bilen og kører i ro og mag til Tvendehus ved Springforbi (der hvor vi plejer at mødes med Volvoklubben) og parkerer mellem lige- og venligtsindede mennesker. Husk en varm trøje. Solen går ned kl.20. Vi kan lige nå at få en dejlig aften på græsset ud mod Øresund.

Hvor: på parkeringspladsen ved Tvendehus Traktørsted, Springforbi, mellem Skodsborg og Tårbæk. Kør efter ”Tvendehus”..
Tid: Onsdag d.2 september kl.17:00
Pris: Ubetaleligt – derfor gratis.
Tilmelding: Ikke nødvendigt, men send gerne en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du skal logge ind for at bekræfte din deltagelse.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.