Aktivitetskalender

I dag
Vis kommende begivenheder
Foregående måned Foregående dag
Næste dag Næste måned
Besøg på Galleri Poulsen
Onsdag, 29 Januar 2020, 19:30

 Galleri Poulsen

Vi hanker op i regionen med det første besøg i året, hvor vi tager temperaturen på kunstens veje lige nu. Gallery Poulsens lyse lokaler ligger centralt placeret midt i et kunstnerisk knudepunkt blandt de rå og industrielle omgivelser i Kødbyen i København. Her skal vi ind at se de nyeste pulser og strømninger inden for billedkunst. To af galleriets dygtige assistenter vil guide os rundt og forsøge at åbne vores øjne i udstillingen med John Jacobsmeyer. Udstillingen bliver et studie i malerkunst. John har været professor for en god håndfuld af galleriets andre kunstnere.
Hvor er amerikansk kunst?
Det bliver en spændende aften i kunstens tegn, hvor vi bliver guide igennem både udstillingen, men også den amerikanske kunstscene generelt.
På hjørnet af Staldgade, blandt de brune haller, der strækker sig så langt øjet kan se, befinder vi os midt i orkanens øje af et eksplosivt voksende kulturliv af teatre, madhuse og kunstnerværksteder. Med højt til loftet, blankpoleret betongulv og metervis af vægplads.
Byen kørte fra kød til kunst. Siden opførelsen af Den Brune Kødby i 1878, har bydelen været helt sin egen. Som en lille selvstændig by midt
i København, med en helt særpræget stemning og bemærkelsesværdig arkitektur, der i høj grad adskiller den fra sine øvrige omgivelser. Det blev anlagt som kvægtorv og frem til 1970’erne aktiv som dette. Efter en årrække i dvale blev området vækket op til dåd af kreative kernetropper, der pustede liv i de gamle bygninger og skabte et kulturelt midtpunkt. Nogle af de gamle slagtere og engros-udsalgsbutikker er der stadig og det giver stedet en autentisk råhed. Vi bliver budt på et godt glas vin, øl, chips og nødder.
Der kan parkeres i DGI byens parkeringshus, 30 meter fra galleriet.

Galler Poulsen lokale

Det indre. Lyst og lækkert. Nok ikke som januarvejret. Så det er jo perfekt til indendørs aktiviteter!

INFORMATION
Hvornår: Onsdag 29. januar, klokken 19.30
Hvor: Poulsen Event, Staldgade 32, Den Brune Kødby, 1699 København V
Tilmelding: Senest 26. januar til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill