Aktivitetskalender

I dag
Vis kommende begivenheder
Julefrokost Jylland Midt
Søndag, 08 December 2019, 12:00

AFLYST !
__________________________________________________________________________________

 

Lyngaahus bord

Så er der dækket op til julefrokost d. 8. dec.

 

Vi skal indtage den gode julemad på Lyngåhus, hvor kromanden Jørgen sørger for at vi får noget godt julemad, men lavet som han synes det skal være. Så vi kan med andre ord roligt sætte næse, og gane, op efter noget veltillavet mad - lavet af værten selv - med gode råvarer og kærlighed til faget. Eller sagt på en anden måde: Julefrokost med et twist.

Ud over kalorierne skal vi også stifte bekendtskab med den gamle juleleg ”13 rigtige”, og den endnu ældre Pakkelegen. Altså, man skal hver især medbringe en finurlig pakke, til en værdi af 40 - 50 kroner.

Må man komme og deltage hvis man ikke bor i Midtjylland? Ja, det er da ved den søde Nissegrød man må. Alle er velkomne, bare de er i julehumør.

Dato:          8. december kl.12:30

Pris:            kr. 295,00 pr. kuvert

Betaling:     Der er bindende tilmelding, som foregår ved at man overfører beløbet til  26 29 82 05 via MobilePay. Husk at skrive ”JCD Julefrokost” og navn/navne på deltagerne. Beløb modtaget = tilmeldt.
Alternativt tilmelding til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og kontant betaling til Steen, på dagen.

Drikkevarer afregnes individuelt på stedet.

Tilmelding:  Sidste frist for tilmelding er d. 24. november - men få det nu gjort!

Adresse:     Lyngåhus. Lyngåvej 76, Lyngå, 8370 Hadsten. www.lyngaahus.dk

Spørgsmål: Steen Normann, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 26298205 kan kontaktes.

Vel mødt til en hyggelig eftermiddag,

Steen Normann

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.