Aktivitetskalender

I dag
Vis kommende begivenheder
Skagen Rally
Fra Fredag, 23 August 2019 -  14:00
Til Mandag, 26 August 2019 - 10:00

Skagen billede

Klik på billede og se hele programmet med tilmelding!

Skagen Rally 23 - 26 august 2019 i forbindelse med EM stævne for 12 mR både.

Hermed fremsendes invitation med indmeldingsblanket til ovenstående Rally, som er udarbejdet i et samarbejde mellem de tre involverede bilklubber, Rolls Royce Enthusiast´s Club, Healey DK og Jaguar Club Denmark. Invitationen er produceret med stor hjælp fra Lisbeth Derry fra Jaguar Club Denmark og JCD Region Nordjylland har udarbejdet rallyruten.

Der er kun plads til 80 personer, så tilmelding sker efter ”først til mølle” princippet. Der er reserveret 20 dobbeltværelser og 20 lejligheder. Til gengæld kan lejlighederne let rumme 4 personer, så det er en fordel, hvis man har mulighed for at aftale bofællesskab med nogle klubkammerater – og også billigere!

Medlemmer, som ikke ønsker at deltage i rallyet, er velkomne til at møde op på Skagen Havn om lørdagen den 24. august og stille deres biler op sammen med os (i lighed med de traditionelle havnemøder rundt om i landet)

Se program og tilmeld dig HER

På Gensyn

Allan Rosetzsky

RREC | The International Club for Rolls-Royce and Bentley Enthusiasts

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.