Aktivitetskalender

I dag
Vis kommende begivenheder
Foregående måned Foregående dag
Næste dag Næste måned
Snekkersten inviterer Jaguarklubben til et havnebesøg
Torsdag, 15 August 2019, 18:00

Snekkersten gl

Nok er de fleste medlemmer i Jaguarklubben hvad man kan kalde for modne mennesker
– men der er vel næppe nogen som mener at kunne huske Snekkersten Havn som vist på billedet. Havnen har udviklet sig betydeligt siden.

Jan og Mia har lagt arm med den flinke havnefoged, og på dagen har de skubbet et par kuttere i vandet og lagt fiskenettene sammen, så der er plads til en masse Jaguarer.

Der vil blive serveret et let traktement – lune frikadeller med kartoffelsalat, kaffe og kage (Mias hjemmelavede) + øl, vand og vin. Skal den store sult stilles, er der mulighed for dette på Cafe´ Vitus, der har til huse i det gamle bådebyggeri. Her ligger også Havnens iskiosk.

Snekkersten VitusSnekkersten menu

Er du lidt sulten så har Café Vitus nok en løsning på det problem.

Find flaget.
Vi ses.

Hvor: Strandvejen 71D, 3070 Snekkersten
Hvornår: Torsdag d. 15.. august fra kl.18.00. Bemærk tidspunktet.
Pris: Gratis.
Tilmelding: Ikke nødvendig, men send gerne en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill