Aktivitetskalender

I dag
Vis kommende begivenheder
Foregående måned Foregående dag
Næste dag Næste måned
Picnic i Dyrehaven 2019
Onsdag, 10 Juli 2019, 18:00
Eremitage
Sommeren 2018. Jaguar-, Volvo og Austin Healey klubbens medlemmer nyder den medbragte mad med Eremitage Slottet i baggrunden.
 
 
”Parforcejagt er en jagtform, hvor byttedyret udmattes inden det dræbes. Det sker ved at lade hunde jagte dyret, mens rytterne følger efter. Når dyret segner af udmattelse, stiger den udvalgtejæger, som regel kongen, af hesten og dræber byttet med en hirschfænger.”
Når man har læst ovenstående tekst og studerer billedet kunne man foranlediges til at tro at parforcejagtens hunde har samlet en flok skræmte Jaguarer.
I år mødes vi atter under åben himmel med madkurv og godt humør. Og ikke nok med det – vi har dristet os til at inviterer Rover Klubben. Rygterne siger at de både er flinke og rare mennesker med hang til engelsk mekanik. Det kan ikke gå helt galt.
Sted: Dyrehaven, indkørsel ved Hjortekærporten for enden af Lundtoftevej.
Tid: Onsdag d.10 juli kl.18:00
Tilmelding: Ikke nødvendigt, men send gerne en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

 

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill