Aktivitetskalender

I dag
Vis kommende begivenheder
Englændertræf Løgumkloster
Fra Fredag, 07 Juni 2019
Til Lørdag, 08 Juni 2019

Løgum3 18

Englændertræf Løgumkloster. 

ENGLÆNDERTRÆF LØRDAG

Lørdag den 8. juni 2019 får vi igen den smukke markedsplads i Løgumkloster til at skinne af charme fra gamle engelske køretøjer, og alle er velkommen, hvad enten det er med bil, lastbil eller motorcykel. Kl. 08:00 åbner pladsen og kl. 09:00 serveres gratis kaffe og rundstykker sponsoreret af Klosterbageren og Brugsen. I dagens løb vil der være musik og underholdning på pladsen, ligesom der vil være mulighed for at stille sult og tørst på bedste markedsvis.

FREDAG AFTENARRANGEMENTET

I lighed med tidligere år er der fredag den 8. juni et fredagsarrangement som starter med en lækker Englænder Buffet kl 17:30 på Løgumkloster Centralhotel. Efter spisningen tager vi på en lille køretur i det sønderjyske. Vi holder pause under vejs, hvor der vil mulighed for købe aftenkaffe. Derefter køre vi retur til Løgumkloster.

Deltagere, som ønsker at deltage fredag aften kan tilkøbe buffeten i forbindelse med tilmeldingen til træffet. I tilmeldingsforløbet kan dem, som har brug for overnatningsmulighed også tilkøbe overnatning på Løgumkloster Højskole. Vi fremstiller en Englændertræf t-shirts, som også kan forudbstilles. Alle tilkøbsprodukter er der priser på i tilmeldingsforløbet via websiden www.englaendertræf.dk hvor du let kan tilmelde dig og betale online - HUSK at selve træffet er gratis at deltage i.

Hvis man ønsker at overnatte andre steder skal man selv arrangere det, men vi kan oplyse at der er flere Bed & Breakfast steder i byen www.loegumkloster.dk , der er hytter ved Klosterhallen www.klosterhallen.dk og Refugiet kan man også indlogere sig på www.loegumkloster-refugium.dk

Tilmelding senest den 20/05 2018 til Anton Schulz, telefon 2999 3789 eller Ena Pedersen telefon 2277 7439 eller på E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Du kan se meget mere på www.englaendertræf.dk

 

 

 

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.