Aktivitetskalender

I dag
Vis kommende begivenheder
CHGP udgår som arrangement i år.
Lørdag, 04 August 2018, 10:00
Til Søndag, 05 August 2018

CHGP udgår som arrangement i år.

Sommeren er ved at drukne i arrangementer og vi har valgt at fokuserer på dem hvor vi bedst kan fejre XJ modellens 50 årsjubilæum. Meld dig og din XJ f.eks til TimeWinder, Classic Race, Oldtimerløbet, Wedelslund Gods, Gavnø Autojumble, Egeskov Slot, vores årsmøde og Fredericiamessen. Se mere i sidste Jaguaria side 19. Der ud over kan du møde op til alle de mellemliggende arrangementer som sommeren byder på – husk du er mere end velkommen til arrangementer i hele landet. Tag kalenderen med når du holder ferie.

Som noget helt nyt kan du, gennem hele vinteren, besøge Ole Sommers Museum, Her har vi, i mellem museets super spændende biler, en særudstilling af udvalgte XJ modeller. Udstillingen indvies i efteråret med en invitation til klubbens medlemmer.

CHGP
De livlige dage på CHGP vender tilbage i 2019.

Søren Post

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.