Aktivitetskalender

I dag
Vis kommende begivenheder
MG Klubbens orienteringsløb - dagløb
Søndag, 10 September 2017, 09:30

Prøv noget nyt, deltag i MG klubbens orienteringsløb
Gennem samarbejdet for englænderklubber har du mulighed for at deltage i MG klubbens orienteringsløb. Det er sjovt og udfordrende, og foregår i fornuftigt tempo.

Gennemsnitshastigheden er 30km/time, så der er god tid til at køre forkert, og alligevel nå i mål inden tidsgrænsen.
Løbene afvikles stort set som DASU Classic efter tulipaner. Inden start gives der grundig instruktion. Medbring skriveunderlag, blyant, ur og gerne en elektronisk navigator med triptæller. Alle afstande opgives i både km og miles.

Hvis det ikke er noget for din normale co-driver, så inviter en ven, søn, datter eller et stort barnebarn med. Det er ikke svært og giver jer en ny fælles oplevelse. Husk, deltagelse er gratis!

Dag løb den 10. september
Start og slut ved DVK’s mødested Ringstedvej 112, 4300 Holbæk.
Der holdes en kort orientering om dagens løb kl. 9.30 og efterfølgende om O-løbsreglerne for eventuelt nye deltagere. Ca. kl. 10.00 sendes første bil af sted.
Ruten er på ca. 85 km, og løbet gennemføres uanset vejret.
Medbring madpakke.
Tilmelding senest torsdag den 7. september på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

På gensyn

MG klubben

Sted MG dagløb startsted
Ringstedvej 102
Holbæk
4300
Danmark

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.