images/forsiden/topslider/Slider12.jpg

En aften hos Møller & Christensen

 

Værksted

Så blev det atter efterår, mørkt og tid til de indendørs sysler og hygge.
Et fast punkt her i Jylland Midt, er at vi får lokket Den Tekniske Redaktør til Hasle, hvor Møllers åbner dørene for os.
I år var der så en Møller mere i sving, end vanligt, nemlig sønnen Henrik, som står for den daglige drift af værkstedet. Henriks indslag bestod i at gøre forsamlingen klogere på firehjulsudmålerens lyksaligheder, på et nyt elektronisk vidunder. Til anskueliggørelse af dette lagde Poul beredvilligt en billedskøn E-type til. Det stod ikke godt til med den, så Poul måtte have specialværktøjet frem, Bahco 8”, og så blev der justeret spidsning. Poul Erik havde også sine indlæg, så alle blev klogere på hvor sådan en E-type, og dermed også de andre modeller med den specielle bagbro, skal/kan blive justeret.
Til glæde for de fleste, og specielt deres tegnebøger, mundede det hele ud i Poul Eriks pragmatiske råd: Kører den lige, ikke har unormalt dækslid, føles det hele rigtigt, så lad være med at gøre noget. Tror også at jeg kunne høre at det måske, eller nok, havde været sådan fra bilerne kørte ud ad porten på Browns Lane. Der lød et suk i gruppen. Efter alle var bekendt med finesserne i undervognen, gik forsamlingen nedenunder. Nedenunder til den hygge gildestue. Der tog Poul Erik så helt over, med gennemgang, drøftelser og svar på de indsendte spørgsmål. Vi kom omkring delikate emner omkring vinteropstaldning af rovdyret, rød og blå kølervæske og meget, meget mere.
Folk ville selvfølgelig gerne høre om startproblemer med en kold V12’er, men det virkede som de blev mere og mere fjerne i blikket og tillige mentalt fraværende. Det var der så åbenbart en kur for: Smørrebrødet! Da det kom på bordet, sammen med øl og sodavand, efterfulgt af kaffe, Othellolagkage og kransekage, så
blev alle nærværende, igen. Det var så udenfor PEC’s sfære, men det gik helt anderledes med de afsluttende spørgsmål.
Tak til Møllers og Christensen for endnu en rigtig god og hyggelig aften.

Tekst og foto: Steen Normann

Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.