images/forsiden/topslider/Slider12.jpg

Bobler i Ry

ry

Så blev det aftenen, hvor vi samen sagde farvel til sommeren 2023. Ikke at den er forbi, for den var der, og gav os både sol og varme, men vi ved at det efterhånden er på lånt tid. Des mere nød vi denne dejlige aften, der ved Silkeborgsøerne.
Der var så heldigvis mange medlemmer som ønskede at deltage, 25 Jaguarer i alt, en mere end sidst i 2021. For at sikre os samlet plads, og eksponering, var vi - næsten alle - først p pladsen. Anette og Peter fra Vejle allerede 15:10. Så vi fik vores plads. Normalt kommer folk dryppende lidt efter arbejdstids ophør, men vi var da klar.
Aftenen gik som sådan en aften skal, hyggesnak, dækspark, kiggen på ny bil i rækken, indtagelse af aftensmaden samt - ikke mindst - Boblerne. Allerede lidt over fem var de første utålmodige, den blev så trukket til 17:30, men så var der også lige så mange medlemmer som hvepse omkring drikkevarerne. Som man kan se, så var vores dronepilot, Claus Pagh, atter i luften. Det giver jo et helt andet billede af festlighederne, når man sådan ser det hele lidt fra oven. Tak til Claus. Og tak til alle deltagerne, det gik jo helt godt.

Foto Claus Pagh
Tekst:Steen Norman

Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.