images/forsiden/topslider/Slider12.jpg

Jaguar besøg på det flydende koldkrigsmuseum

Skibene på Holmen.

Søndag d. 23 april mødte 48 deltagere op i 24 Jaguarer og med særlig tilladelse, havde vi fået lov til at parkere Jaguarerne på kajen ”Elefanten” hvor også F352 Fregatten Peder Skram lå til kajs. Navnet Elefanten som kajen hedder, skyldtes at denne er bygget oven på det sænkede linjeskib Elefanten som var aktivt i perioden fra 1703 til 1728.

Kl. 9.00 begyndte de første Jaguarer at ankomme til kajen og kl. 10.00 var alle mødt op, bilerne var smukt parkeret på en lang række med snuden i front og med Peder Skram i bagrunden. Da vejeret ikke viste sig fra sin bedste side, blev deltagerne ved ankomst sendt op i officers messen på fregatten hvor der kunne nydes en kop kaffe eller the.

Kl. 10.05 blev der budt velkommen af vores JCD medlem og tidligere Søofficer Peter Jacques Kristensen og vores 2 omvisere Lars Wismann og Tom Wismann, der blev givet en kort briefing om hvordan vi som menige om bord skulle adlyde Lars og Tom. Vi blev opdelt i 2 hold og så blev vi ellers vist rundt og fik fortalt en masse spændende historier om livet på skibet, det var vældigt underholdende og meget spændende.

Skibe1

Jaguarer var smukt linet op på en lang række med snuden i front og med Peder Skram i bagrunden.

Tekst og billeder: Ulrik Stuhr Cristensen

Log på hjemmesiden og læs hele artiklen under "Nyheder"

Jaguar Club of Denmark · Rørskærsvej 24, 2820 Gentofte, CVR 57808268
Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.