images/forsiden/topslider/Slider12.jpg

Forårets Brugtbilsmesse i Fredericia

 Fredericia1

– inklusiv en lille Aprilsnar…

Forårets brugtbils messe blev afholdt i Fredericia 1-2 April, og de fleste kender jo netop den ene af disse datoer som en dag, hvor man ikke bør stole 100% på alt, hvad man hører eller ser…

Forskellige ondsindede rygter begyndte nemlig allerede fra morgenstunden den ene dag at cirkulere, at JCD ikke kunne få samme standplads til efterårets brugtbilsmesse… En standplads, som JCD jo havde haft i umindelige tider…

Det kan dog i skrivende stund bekræftes, at disse rygter ikke har noget på sig, og samtidig at JCD opretholder sin deltagelse på disse halvårlige brugtbilsmesser – Heldigvis skal man ikke tro på alt, hvad man hører ?

Bortset fra dette lille element af usikkerhed, så forløb JCD’s deltagelse i brugtbilsmessen godt, og der var denne gang fokus på ”den blå linje” med tre smukke biler i – stort set – samme farve. Noget mange af de besøgende kommenterede positivt på..

Dertil fik alle også mulighed for at se en 6L V12-motorblok med manuelle cylindre at se, og diskussionen blandt de besøgende gik ofte på, hvordan tændingsrækkefølgen er, når man drejer på håndtaget. Samtidig fik mange også en ”ahaoplevelse” da diskussionen kom ind på forskellen mellem en 2-takt motor og en 4-takt motor.

Denne V12-motorblok er doneret af et mangeårigt medlem af JCD – Per Greibe Sørensen – og efterfølgende modificeret af Søren Post, så man kan se de 12 cylindre arbejde i smuk harmoni, når man drejer på håndtaget. På JCD’s vegne takkes begge for den smukke indsats, så Omverden kan se, hvordan en 12-cylindret Kat arbejder ?

Næste brugtbilsmesse i Fredericia er 21-22 Oktober 2023, og arbejdet med at finde smukke biler er allerede i gang. Vi skal bruge 3 biler i alt, og den ene er allerede på plads - så der er i skrivende stund 2 ledige udstillingspladser 

Ønsker du at udstille din bil på næste Brugtbilsmesse, så send en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Fredericia2

Fredericia2

Tekst og billeder: Michael Sandberg

 

Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.