images/forsiden/topslider/Slider12.jpg

Region Fyn – Julefrokost 2021

Julefrokost

Så lykkedes det endelig for Regionen at få afholdt en julefrokost efter at samme jo i sagens natur måtte aflyses i 2020 grundet et eller andet ”Corona-Halløj”, der desværre ikke helt var overstået her 12 måneder senere.
I alt 21 deltagere troppede op på Brobyværk Kro i festligt julehumør en fredag aften, hvor Regionsformanden bød velkommen med en juledrink samt en kort opdatering over 2021 i JCD-regi.
2021 bød således på i alt 15 afholdte arrangementer spredt ud over hele regionen, og disse afholdte arrangementer havde i gennemsnit 22 deltagere hver samt – hvor relevant – 12 smukke ”Katte”, der hver især havde nydt at blive vist frem. En stor tak til alle JCD-medlemmer i hele landet, som i løbet af 2021 havde lagt vejen forbi Region Fyn til diverse arrangementer.
I indbydelsen havde Regionsformanden lovet en lille juleoverraskelse til deltagerne, og når man lover sådan noget – så går det jo ikke at man efterfølgende skuffer… Så i dagene og timerne op til julefrokosten var der arbejdet hårdt for at strikke et nogenlunde fast – og samtidig også minimums – program for 2022 sammen, som således lå klar ved hver kuvert. 2022 byder således på minimum 16 arrangementer med plads til yderligere ”spontane” arrangementer, der muligvis opstår i årets løb – Time Will Show…
Der var således lagt op til et spændende udgangspunkt for samtale aftenen igennem mens den herlige ”4-retters buffet” blev behørigt stillet frem af det venlige og smilende personale på kroen.
Brobyværk Kro er knap 400 år gammel og skiftede senest ejer i sommeren 2020, hvor en omfattende renovering af kroen blev igangsat med skyldig respekt for sammes status som kongelig privilegeret kro.
Samtidig kom der en ny køkkenchef til, og denne kombination resulterer i dag i, at stedet er fantastisk flot indvendig som udvendigt, samtidig med at maden er helt i top – visuelt såvel som smagsmæssigt.
Alle deltagere havde således nogle hyggelige timer sammen i godt selskab, mens det smilende og venlige personale sørgede for, at der ikke manglede noget i hverken flydende form eller fast form aftenen igennem.

Jul fyn21

Således blev arrangementsprogrammet for 2021 afsluttet med et flot ”punktum”, mens alle så frem til snart at kunne mødes igen i 2022.

Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.